Cine este Alina Ceușan, influencerița care a stânit o controversă publică după gestul făcut într-o lojă de teatru (FOTO)

Cine este Alina Ceușan, influencerița care a stânit o controversă publică după gestul făcut într-o lojă de teatru (FOTO)
Sursa foto: Instagram - @alinaceusan

Alina Ceușan s-a născut pe 1 iunie 1992, la Târgu Mureș, și a devenit una dintre cele mai cunoscute influencerițe din România. Recent, vedeta de pe social media a provocat o adevărată controversă în spațiul public, fiind criticată pentru că s-a pozat cu picioarele pe o balustradă dintr-o lojă de teatru.

Cine este Alina Ceușan

Cu aproape un milion de urmăritori pe Instagram, Alina Ceușan este cunoscută pentru aparițiile sale din mediul online, dar și de la televizor.

Influencerița a făcut înot de performanță vreme de șase ani și este pasionată de scris, modă și make-up, potrivit Wowbiz.ro.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de ALINA TISHA (@alinaceusan)

Ea este căsătorită cu Raul Tișa, un hairstylist din Cluj, alături de care are doi copii.

Alina Ceușan a urmat cursurile Facultății de Comunicare și Relații Publice din Cluj-Napoca.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de ALINA TISHA (@alinaceusan)

Controversă publică după gestul făcut într-o lojă de teatru

Recent, Alina Ceușan a postat pe rețelele sociale o fotografie în care apare cu picioarele pe balustrada dintr-o lojă de teatru. Gestul influenceriței a fost criticat inclusiv de Oana Pellea, dar și de alte voci de pe scena publică.

Între timp a recunoscut că a fost vorba despre un „gest negândit” și a șters fotografia.

„Mentionez ca am sters fotografia respectiva din galerie la sugestia unora dintre voi. Nu am facut-o sa ascund un gest negandit, ci pentru ca mi-am dat seama ca nu e de postat sau de facut asa ceva. Fiecare om isi are greselile lui si cu siguranta era o lectie de invatat”, a afirmat Ceușan într-un story pe Instagram.

„In urma valului de comentarii de la aceasta postare, mentionez ca nu am dorit sa jignesc pe nimeni. Desi a fost intr-un alt context, este intr-o loja de teatru. Recunosc acum, a fost o greseala si mi-o asum, nu am vazut-o asa la momentul respectiv, inteleg intr-adevar ca nu e un gest frumos si nu se va mai repeta”, mai spune Alina Ceușan.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`