Chefi la Cuțite 2023. Ce promisiunea i-a făcut tatălui său câștigătorul concursului. Janni Alexandridis nu a vrut să-și dezamăgească părintele

Chefi la Cuțite 2023. Ce promisiunea i-a făcut tatălui său câștigătorul concursului. Janni Alexandridis nu a vrut să-și dezamăgească părintele
Sursa foto: Facebook/ Janni Alexandridris

Janni Alexandridis este câștigătorul Chefi la Cuțite sezonul 12 și a primit premiul cel mare de 30.000 de euro. El a crescut în bucătătie și și-a îndeploinit promisiunea pe care i-a spus-o tatălui său.

Promisiunea făcută tatălui său

Tatăl lui Janni are un restaurant, unde mama și bunica lui preparau bucate delicioase. Astfel el i-a promis tatălui său că o să ajungă un chef renumit, iar acum visul lui a devenit realitate, conform Cancan.

El a avansat repede în carieră, a gătit pentru staruri internaționale și a demonstrat că este cel mai bun participant al concursului.

„Apartamentul meu este lângă restaurant și de fiecare dată când mă duceam la școală, îi vedeam pe chefi în bucătărie. Era un restaurant grecesc (…) Bucătăria este locul unde mă simt bine de când sunt mic și confortabil. I-am spus tatălui că eu vreau să fiu chef într-o zi aici și mi-a spus că dacă vrei să fii chef, trebuie să învețe să fii bucătar, să înveți produsele.

Mama și bunica mea găteau, mă duceam în bucătărie, mă uitam ce fac, stăteam o oră-două să facem curat (…) În Germania e jumătate-jumătate (…) După trei ani este bucătar. Bucătăria nu mă lasă în pace. Mă simt foarte bine”, a declarat Janni Alexandridis.

Florin Dumitrescu, în al nouălea cer

Florin Dumitrescu este în al nouălea cer după ce în sfârșit, după multe sezoane pierdute, cineva din echipa sa a câștigat marele premiu.

„O să rupă granițele! O să auziți de el multe! Am câștigat, în sfârșit! Nu-mi vine să cred. Nici nu mai țineam minte de când s-a întâmplat asta. Parcă din sezonul 5. Erau copiii mici când s-a întâmplat. Nici nu mai știu să mă bucur, trebuia să exersez mai bine”, a spus Florin Dumitrescu.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`