Chef Florin Dumitrescu, dezvăluiri surprinzătoare din culisele noului sezon MasterChef: „Nimeni nu se aștepta, nici eu nu mă așteptam”

Chef Florin Dumitrescu, dezvăluiri surprinzătoare din culisele noului sezon MasterChef: Nimeni nu se aștepta, nici eu nu mă așteptam
Sursa foto: Instagram

Chef Florin Dumitrescu este unul dintre cei 3 jurați al noului sezon MasterChef. Atât el, cât și ceilalți doi colegi Chef Sorin Bontea și Chef Cătălin Scărlătescu, revin la Pro TV, acolo unde s-au consacrat.

„Nu ne-a impus nimeni treaba asta”

Chef Dumitrescu a dat câteva detalii despre cum va fi noul sezon MasterChef și cum a fost la filmări, cum au fost concurenții.

“Eu m-am întors cu entuziasm în platoul MasterChef și mi s-a părut foarte tare să retrăiesc tot…. mai ales că atunci când am vorbit noi de-abia începeam. Acum suntem destul de adânc în proiect și am înțeles altfel lucrurile. După o perioadă în care s-a făcut mult scandal în bucătărie, ne-am dat seama că oamenii ăștia care vin la noi nu neapărat că pot fi ajutați cu diverse sfaturi, dar oamenii de acasă înțeleg mai bine dacă cineva gătește într-un fel cum putem să reparăm greșelile respective fiind un pic mai docili, mai drăguți. Nu ne-a impus nimeni treaba asta, nu a fost nici ceva premeditat, doar că voluntar a venit natural și firesc să fim un pic mai blânzi.

Mai ales că acum trăim și într-o perioadă în care nu e ok să facem asta. Adică mâncarea trebuie respectată și atunci când e greșită, da, trebuie pedepsit concurentul, dar nu trebuie ars pe rug. Adică putem să explicăm oamenilor foarte ușor cum să depășească aceste greșeli, să nu le mai repete”, a povestit Florin Dumitrescu pentru Click.

„Nimeni nu se aștepta, nici eu nu mă așteptam”

Juratul MasterChef a fost întrebat dacă au fost situații în care nu s-a putut degusta deloc preparatul pregătit de concurenți.

“Da, am avut și momente de astea, am avut și momente în care mâncarea n-a fost comestibilă absolut deloc și am refuzat să o gustăm. Am avut momente în care am avut amintiri și trăiri, foști concurenți pe care îi cunoșteam și din alte proiecte. Dar am avut chiar o amintire de când eram copil cu un concurent care a venit și ăla a fost un moment magic.

Nimeni nu se aștepta, nici eu nu mă așteptam, nici persoana cu care vorbeam nu știa. Am avut, așa, o trăire din asta, l-am văzut pe un tip pe care eu îl știu de când aveam 6-7 ani și l-am văzut o singură dată. S-a speriat toată lumea cum Doamne iartă-mă l-am ținut eu minte pe ăla. Și a fost fascinant. Multe momente magice pe care le-am trăit. Noi fiind acum destul de adânc în sezon, nu pot să-ți dau foarte multe spoilere”.

„MasterChef, anul ăsta, chiar are de toate”

Florin Dumitrescu a spus și la ce să se aștepte telespectatorii când o să-i revadă la Pro TV.

“Emoție, trebuie să te aștepti la emoție, trebuie să fii deschis, să faci cunoștință cu concurenții MasterChef. Trebuie să te aștepți la mult azi. Are de toate, MasterChef, anul ăsta, chiar are de toate.Și mi se pare fascinant că Scărlătescu așa cum îl știm are momente când ne surprinde. Bontea e foarte, cum să spun eu, nu prietenos, e jovial. E foarte friendly. Iar eu, nu știu…”, a mărturisit juratul MasterChef.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
22:10 - Pâmântul va avea o nouă lună. Cum va putea fi văzut asteroidul și cât timp va sta în orbita planetei noastre
22:09 - Anca Serea a rămas fără bona celor 6 copii ai săi: „Pleacă acasă, unde o așteaptă cele trei fetițe și un vis neîmplinit” / Ce a spus vedeta despre bonele filipineze (VIDEO, FOTO)
22:04 - Daniel Constantin, despre posibilitatea ca Iohannis să candideze la Senat din partea PNL: Mi se pare că e un zvon, deocamdată. La ședințele la care eu am participat, nu a fost nicio discuție în sensul acesta (VIDEO)
21:42 - Ce reacție a avut un turist polonez după ce a văzut zăpadă pe Transfăgărășan: „Cred că a fost cea mai bună idee pe care am avut-o în vacanţă”
21:30 - IPS Teodosie: Femeia să nu se roage în pielea goală! Să se roage îmbrăcată cuviincios şi cu capul acoperit (VIDEO)
21:24 - Cum a fost păcălită Oana Roman de angajații unei firme care verifică centrale termice: „Să vă povestesc despre niște escroci și vă recomand să vă feriți de ei cât puteți”
21:10 - Ce măsuri vor lua autoritățile din Grecia pentru a reduce supraturismul. Ce a decis Guvernul de la Atena
20:59 - Ozana Barabancea, înșelată cu cea mai bună prietenă: „Pe el l-am iertat, dar pe ea, nu”
20:52 - Ministrul Sebastian Burduja, despre zona județului Galați: Toți consumatorii din zona afectată de inundații sunt alimentați cu energie electrică. Suntem pregătiți să intervenim, dacă vremea se înrăutățește (VIDEO)
20:45 - Ce le-a promis un poștaș din Vaslui locuitorilor din comunele afectate de inundații: „Merg să le duc pensia bătrânilor”