Chef Cătălin Scărlătescu, de la „Chefi fără limite” (Antena 1), şi-a surprins fanii. Ce mănâncă, de fapt, în Grecia

Chef Cătălin Scărlătescu, de la Chefi fără limite (Antena 1), şi-a surprins fanii. Ce mănâncă, de fapt, în Grecia
Foto: Instagram / Cătălin Scărlătescu

Cătălin Scărlătescu și-a surprins fanii din mediul online. Chef-ul este în prezent în Grecia, acolo unde se filmează un nou show culinar ce va fi difuzat la Antena 1. Pentru „Chefi fără limite”, Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea au acceptat noi provocări, iar în ținutul Elen se delectează cu preparate culinare specifice. Recent, Scărlătescu le-a arat fanilor ce mănâncă, de fapt, în timpul filmărilor.

Vedeta de la Antena 1 este în permanentă legătură cu fanii din mediul online. Astfel, Cătălin Scărlătescu i-a surprins pe internauți cu unul dintre cele mai bune preparate, pe care le-a degustat în Grecia și despre care spune că a fost absolut delicios.

Chef Cătălin Scărlătescu și-a surprins fanii cu meniul de la Chefi fără limite, noua emisiune de la Antena 1

În timpul filmărilor, dar și în timpul experienței din spatele camerei, cei trei chefi se bucură de preparate culinare inedite.

Creveți, vinuri grecești, pește și calmari sunt doar câteva dintre preparatele pe care Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu le distribuie zilnic în mediul online. Cea mai recentă surpriză pe care Cătălin Scărlătescu a împărtășit-o cu fanii sunt creveții Saganaki în stil grecesc.

„Cei mai buni creveți Saganaki sunt în Grecia”, a scris Cătălin Scărlătescu la fotografia pe care a distribuit-o.

Cum se prepară creveții Saganaki, rețea pe care Chef Scărlătescu a arătat-o în Grecia

Iubitorii de fructe de mare au auzit, cu siguranță, de creveții Saganaki, preparatul pe care l-a arătat chef Scărlătescu recent pe Instagram.

Celebra Jamila Cuisine a pregătit, la rândul ei, creveți Saganaki și a publicat rețeta pe blocul său.

Ingrediente necesare pentru creveții Saganaki

Pentru preparare aveți nevoie de:

  • 500 de grame de creveți decorticați
  • 500 de grame de roșii decojite și tocate
  • 2 cepe tocate mărunt
  • 3 – 4 căței de usturoi răzuiți
  • 1 lingură de oregano uscat
  • 1 ardei iute
  • 3 – 4 linguri de ulei de măsline
  • 150 de grame de brânză feta
  • Sare
  • Piper

Cum se prepară creveții Saganaki

Pentru început, creveții se gătesc puțin la tigaie, apoi se gătesc ceapa și ardeiul iute, până când se înmoaie, iar mai apoi se adaugă roșiile.

Peste sos se adaugă creveții ușor gătiți, iar mai apoi brânza feta. Preparatul se bagă apoi la cuptor, până când brânza se înmoaie și se rumenește.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`