Cel mai bun ritual pentru îndeplinirea dorințelor. Lidia Fecioru: „Din prima atrage bogăția”

Cel mai bun ritual pentru îndeplinirea dorințelor. Lidia Fecioru: „Din prima atrage bogăția”
Sursa Foto: Facebook/ Lidia Fecioru

Lidia Fecioru se numără printre cei mai apreciați bioenergoterapeuți de la noi din țară. Invitată în cadrul unei emisiuni, aceasta a dezvăluit de ce ritual este nevoie ca dorințele oamenilor să devină realitate.

Ritualul care ajută la îndeplinirea dorințelor

Potrivit cunoscutului astrolog, pentru ca dorințele noastre cele mai mari să se poată îndeplini avem nevoie de o cană de lut, o monedă și miere de albine.

„Deci, se ia o cănuță de lut și se pune un bănuț în ea. Să fie o monedă. Se pune puțină miere. Atunci când spui dorința, să ții în mână acea monedă. De pildă, dacă vrei o casă, pui în interiorul căniței o fotografie mică cu o casă. Adaugi mierea în cană, până când aceasta depășește fotografia respectivă. Este bine să legăm de cană o brățărică de aur sau ceva valoros. Din prima atrage bogăția. Important este să nu punem 10 dorințe într-o căniță, ci una singură, realizabilă.

Lăsăm cana 24 de ore pe pervazul geamului. O lăsăm acolo, cât să prindă un asfințit și un răsărit. După care o acoperim cu o cârpă curată albă și o ascundem undeva. Din când în când, să ne gândim la dorința noastră. Pentru căsătorie se pune un inel în interior. Putem pune orice inel. Lăsăm cana acolo, până când aceasta se îndeplinește”, a spus Lidia Fecioru, notează antena3.ro.

Lidia Fecioru, despre ritualul pentru sănătate

„Mai există ritualul cu agheasmă. Trebuie să te duci dimineață și să iei apă neîncepută, așa se spune. De pildă, te poți duce să iei apă de la izvor. Te duci într-o dimineață. O poți amesteca cu agheasma mare. Este un ritual pentru sănătate mai mult”, a mai spus Lidia Fecioru.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`