Cea mai mare provocare întâlnită de Nicolai Tand în Asia Express. Sorin Brotnei crede că au un avantaj în fața celorlalte echipe

Cea mai mare provocare întâlnită de Nicolai Tand în Asia Express. Sorin Brotnei crede că au un avantaj în fața celorlalte echipe
Sursa foto: Instagram/ Nicolai Tand

Nicolai Tand și Sorin Brotnei formează o echipă puternică la Asia Express. Cei doi prieteni mai au și momente tensionate în cursă, dar au trecut rapid peste ele.

Cele mai dificile lucruri pentru Nicolai Tand din Asia Express

Nicolai Tand a acceptat să meargă în Asia Express alături de finul său, Sorin Brotnei, fost membru din trupa Akcent. Bucătarul este nașul de cununie al artistului, iar cei doi spun că Drumul Zeilor nu a fost deloc unul ușor, conform Spynews.

Ei știau că vor avea foarte multe lipsuri în cea mai mare aventură din viața lor, fără mâncare, cazare și transport, iar faptul că au mers în necunoscut a fost cea mai mare provocare. Apoi au urmat și alte dificultăți, precum dorul de casă, de familie, de copii, de familie.

„Au fost multe necunoscute, cred că ăsta a fost cel mai greu lucru pentru mine. Nu știi unde mergi, ce o să faci… Nu știi nimic”, a declarat Nicolai Tand.

Legătura naș-fin s-a întărit

Cei doi au mai avut momente tensionate, dar au reușit să treacă repede peste ele și sunt de părere că aventura Asia Express le-a întărit legătura naș-fin.

„Ceea ce eu eram sigur că nu o să se întâmple s-a întâmplat, dar o să vă lăsăm să vedeți mai multe, dar cred eu că unul dintre marile avantaje ale noastre ca echipă a fost faptul că ne-am remontat foarte repede. Adică indiferent de ce probleme și situații am avut, tot a fost o chestie de un minut-două minute în care eram ca și când nimic nu s-a întâmplat, iar asta în Asia Express cred că e un lucru foarte important”, a spus Sorin Brotnei.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`