Cea mai grea lecție învățată de Răzvan Simion după divorțul de Diana și despărțirea de Lidia Buble: „Pe măsură ce îmbătrânești, e mai bine așa”

Cea mai grea lecție învățată de Răzvan Simion după divorțul de Diana și despărțirea de Lidia Buble: „Pe măsură ce îmbătrânești, e mai bine așa”
Sursa foto: Răzvan Simion / Instagram

Răzvan Simion a mărturisit că viața i-a dat multe lecții în ultimii ani, dar cea mai importantă și grea a fost să spună ”nu” și să nu-i mai pese de ce cred ceilalți oameni despre el.

Prezentatorul TV a divorțat de Diana Simion în 2015, apoi a început o relație cu Lidia Buble. Ulterior s-a despărțit și de cântăreață, iar acum trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Daliana Răducan.

Răzvan Simion: Ca să învăț să spun ”nu” mi-a fost foarte greu

„Ca să învăț să spun ”nu”, nici acum nu pot pe de-a întregul, mi-a fost foarte greu. Mi-a fost foarte greu să iert și să spun ”nu”. Timpul meu, viața mea. Nu mai gândesc în ce am sau nu de câștigat. Pur și simplu mă stoarce chestia asta, mă consumă, ăla ce vrea de la mine? Vrea lucrul pe care mi l-a cerut sau vrea să mă stoarcă de ce am eu mai bun, de tot juice-ul meu, pe care cu greu mi l-am acumulat.

E foarte greu să înveți să spui nu. Acum, fără să fii un om puțin educat și fără filtre și să zici toate lucrurile pe modelul ”Ascultă-mă pe mine ce-ți spun. La mine, ce-i în gușă-i și-n căpușă. Eu ți-o zic pe aia dreaptă”. Ce să vezi? Nu mă interesează”, a spus Răzvan Simion, în cadrul podcastului „Gând la Gând cu Theo”, potrivit Libertatea.

Răzvan Simion: La 60 de ani îți dai seama că nimeni n-a vorbit de tine vreodată

El a mai susținut că lumii oricum nu-i pasă și că nu e neapărat mai bine să ai mulți prieteni.

„La 20 de ani te interesează ce vorbește lumea despre tine. La 40 nu te mai interesează ce vorbește lumea despre tine. La 60 îți dai seama că nimeni n-a vorbit de tine vreodată. Bă, dar n-au avut treaba ta. Bă, eu ți-o zic pe aia dreaptă. Băi, dar te-am întrebat? Negrii ți-s ochii. Lasă-mă. Mama mea are o vorbă: ”Mai răruț, că-i mai drăguț”. Câteodată ziceam: ”Măi, dar unde sunt mesele alea mari, cu mulți prieteni?”. Măi, o să vezi că pe măsură ce îmbătrânești, e mai bine așa. Și, într-adevăr, e mai bine așa. Lumea nu vrea nimic de la tine de-adevăratelea”, a mai susținut Răzvan Simion.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
21:48 - Sancțiunea primită de un șofer prins pe DN 1 cu o viteză de 213 km/h. IPJ Sibiu: Viteza se premiază!
21:34 - Daniel Fenechiu (PNL): Este cât se poate de evident că Mircea Geoană e foarte neglijent cu anturajul. În momentul în care tu te afișezi cu anumite persoane, dai un semnal (VIDEO)
21:21 - Alina Gorghiu: Tăcerea nu este o soluție în cazurile de violență și hărțuire sexuală. Ministerul Justiției a elaborat un ghid care îndrumă victimele către autoritățile competente
21:19 - În câte ore parcurge un autobuz în București, un traseu cu 43 de stații. Timpul petrecut în autobuz, suficient încât să străbați drumul București-Sibiu
21:05 - Simona Spătaru, despre eventuala majorare a TVA: Totul va costa mai mult cu 30%. Aceasta este propunerea coaliției pentru a putea să își acopere o parte dintre pierderile mari pe care le-au produs în economie (VIDEO)
20:58 - Ciclonul Cassandra lovește România, după ce a făcut ravagii în Italia. Care vor fi zonele cele mai afectate din țara noastră (VIDEO)
20:41 - NATO, despre Mircea Geoană: A obținut autorizație de securitate și a lucrat în mod consecvent în sprijinul Alianței transatlantice și în apărarea valorilor democratice ale NATO
20:36 - O româncă de 27 de ani a murit, la serviciu. Deși leșinase cu câteva ore înainte, șefii acesteia nu au lăsat-o să meargă acasă
20:26 - Nicolae Ciucă s-a întâlnit cu liberalii din Brăila: „Vă mulțumesc din suflet pentru susținerea voastră! Continuăm împreună pe acest drum, pentru familii, comunități și pentru viitorul României” (FOTO)
20:24 - Emily Burghelea a chemat preotul acasă: „A fost foarte ciudat. M-am speriat”