Ce ținută a purtat românca mai bogată decât Ion Țiriac pe covorul roșu. Romina Gingașu a întors privirile (FOTO)

Ce ținută a purtat românca mai bogată decât Ion Țiriac pe covorul roșu. Romina Gingașu a întors privirile (FOTO)
Sursa foto: Instagram/ Romina Gingasu

Romina Gingașu, soția lui Piero Ferrari, a primit titlul ca fiind românca mai bogată decât Ion Țiriac și a făcut furori pe covorul roșu la lansarea filmului „Ferrari”.

Ce ținută a avut românca

Ea are 34 de ani și s-a căsătorit cu patronul Ferrari în 2021 și nu a putut lipsi de la lansarea filmului „Ferrari”, scrie Playsport.

Evenimentul a avut loc în Londra și au participat mai multe vedete din lumea filmului și actorii s-au întrecut în ținute. Cu toate acestea, nici Romina nu s-a lăsat mai prejos și a pășit pe covorul roșu cu un costum negru în dungi, alături de o cămașă alb și bijuterii fabuloase.

Filmul se va lansa pe 25 decembrie, chiar în ziua Crăciunului, iar apoi va apărea și în cinematografe.

Românca recomandă filmul

Romina a transmis că a văzut de paru ori filmul despre Enzo Ferrari, fondatorul companiei cu același nume. Ea a dat asigurări că lungmetrajul merită văzut și că actorii celebrii sunt doar unul dintre motivele pentru care ar trebui să-l urmărim. Penelope Cruz, Adam Driver sau Patrick Dempsey sunt doar câțiva dintre actorii care vor juca.

Pelicula va putea fi vizionată în cinematografele din România în luna ianuarie.

Regizorul a declarat că preferă să aștepte puțin mai mul până când va avea bugetul suficient de mare pentru a realiza filmul după placul lui.
„Am preferat să nu-l fac deloc decât să nu iasă așa cum îmi doream. Cei care am lucrat la film am făcut sacrificii. Adam Driver și cu mine am acceptat să renunțăm la o parte din onorariu, doi producători au munci fără a fi plătiți.”, a afirmat regizorul american”, a spus regizorul Michael Mann.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`