Ce studii are Sorin Brotnei de la Asia Express. „Formăm un cuplu foarte puternic”

Ce studii are Sorin Brotnei de la Asia Express. „Formăm un cuplu foarte puternic”
Sursa foto: Instagram/ Sorin Brotnei

Sorin Brotnei a fost în formația Akcent care s-a bucurat ani la rând de un success răsunător. Dar, după ce trupa s-a destrămat, artistul nu a mai apărut în lumina reflectoarelor și a încercat să își găsească un alt drum în viață.

Ce studii are Sorin Brotnei

După ce formația s-a destrămat, Sorin Brotnei nu a renunțat la muzică și a încercat să dea naștere unei noi trupe. Doar că succesul nu s-a putut compara cu cel pe care l-a avut cu trupa Akcent și a deciz să se reorienteze, conform Cancan.

Artistul și-a terminat liceul în orașul lui natal, în Baia Mare, apoi s-a mutat la București unde și-a continua studiile. Chiar dacă oamenii se așteptau ca el să urmeze studiile muzicale, acesta a studiat la Facultatea de Arte Plastice, urmând specializare Ceramică, Sticlă și Metal.
Sorin Brotnei a investit în imobilizare, afacerea neașteptată pentru un artist. Pentru că iubește Maramureșul, el a cumpărat două casei pitorești de acolo și a investit bani în ele, care reprezintă una dintre sursele sale de venit.

Au legături spirituale

Sorin Brotnei face echipă cu Nicolai Tand la Asia Express. Ei sunt pasionați, determinați și ambițioși, dispuși să își depășească limitele. Cei doi sunt foarte buni prieteni, dar au devenit și rude sprirituale.

„Nicolai este naşul meu şi naşul fetiței mele. Formăm un cuplu foarte puternic”, a spus Sorin Brotnei.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
21:42 - Ce reacție a avut un turist polonez după ce a văzut zăpadă pe Transfăgărășan: „Cred că a fost cea mai bună idee pe care am avut-o în vacanţă”
21:30 - IPS Teodosie: Femeia să nu se roage în pielea goală! Să se roage îmbrăcată cuviincios şi cu capul acoperit (VIDEO)
21:24 - Cum a fost păcălită Oana Roman de angajații unei firme care verifică centrale termice: „Să vă povestesc despre niște escroci și vă recomand să vă feriți de ei cât puteți”
21:10 - Ce măsuri vor lua autoritățile din Grecia pentru a reduce supraturismul. Ce a decis Guvernul de la Atena
20:59 - Ozana Barabancea, înșelată cu cea mai bună prietenă: „Pe el l-am iertat, dar pe ea, nu”
20:52 - Ministrul Sebastian Burduja, despre zona județului Galați: Toți consumatorii din zona afectată de inundații sunt alimentați cu energie electrică. Suntem pregătiți să intervenim, dacă vremea se înrăutățește (VIDEO)
20:45 - Ce le-a promis un poștaș din Vaslui locuitorilor din comunele afectate de inundații: „Merg să le duc pensia bătrânilor”
20:31 - Ce măsuri a luat Guvernul până acum în sprijinul comunităților afectate de inundații. Explicațiile lui Adrian Veștea, ministrul Dezvoltării (VIDEO)
20:19 - A început „mica recalculare”. Marius Budăi a anunțat ce adeverinţe se iau în calcul. Ce detaliu important mai trebuie să știe pensionarii
20:07 - De unde a luat naștere expresia „ai carte, ai parte”? Foarte puțini români o folosesc în mod corect