Ce spune Sofia Vicoveanca despre relația cu Vlad Micu. Cum se înțelege artista cu fiul său: „Îmi bucură sufletul”

Ce spune Sofia Vicoveanca despre relația cu Vlad Micu. Cum se înțelege artista cu fiul său: „Îmi bucură sufletul”
Sursa Foto: Facebook/ Sofia Vicoveanca Oficial

În vârstă de 82 de ani, Sofia Vicoveanca se numără printre cele mai îndrăgite voci din muzica populară. În cadrul celui mai recent interviu cântăreața a dezvăluit care este relația pe care o are cu fiul ei.

Sofia Vicoveanca, dezvăluiri despre relația cu Vlad Micu

Sofia Vicoveanca se declară un om fericit și împlinit. Artista a fost căsătorită cu jurnalistul Victor Micu, care, din păcate, s-a stins din viață în urmă cu mulți ani. Împreună, cei doi au un fiu, pe Vlad Micu.

Renumita interpretă de muzică populară și-a deschis inima și a povestit că se bucură de o relație specială cu copilul ei. În cadrul interviului aceasta a ținut să menționeze despre momentele frumoase de care au avut parte în ultima vacanță împreună.

„Am fost cu băiatul meu. Îmi bucură sufletul. Să știți că îmi plac și excursiile. Am fost în Kenya. Aici am o întâmplare. Am fost cu nepoata și cu băiatul, numai noi trei. Și era un grup de girafe. Una avea un gât atât de lung, că i-am spus băiatului meu: „Asta s-ar putea să se trezească la etajul 6 pe geam, așa de înaltă era.

Am găsit și un elefant supărat. Eram la doi-trei metri de el. Băiatul meu i-a cerut șoferului să se dea câțiva metri mai în spate, ca să facă niște poze. Ce credeți că făcea elefantul? Era la doi-trei metri de noi! Se uita așa la noi, iar când băiatul meu încerca să facă poze, eu m-am așezat pe margine și am zis către el: „Măi, ce faci? Ai mâncat ceva azi? Te doare ceva?. La care elefantul și-a scuturat trompa, a scos un sunet moale și s-a întors cu fața la mine. Jur că nu i-am cântat nimic! Dacă-i cântam ceva, eu cred că adormea elefantul! Vedea că nu îl cert.

Când nepoțica mea, care a văzut toată povestea, s-a dus la el, elefantul a rămas iar stană de piatră. Trebuie blândețe, trebuie să le spui ceva de bine, cu calm, că animalele simt, reacționează”, a spus vedeta, potrivit viva.ro.

Cum își menține Sofia Vicoveanca tenul fără riduri

Sofia Vicoveanca a dezvăluit metoda sa de îngrijire a tenului, menținându-l mereu hidratat.

Ea a împărtășit secretul folosirii uleiului de măsline amestecat cu busuioc, un dar primit de la un preot, pentru a-și menține frumusețea și sănătatea pielii.

„De câțiva ani mă dau pe față cu ulei de măsline de la producător, nu din comerț. Aduc românii noștri plecați în lume, de te miri unde. Eu pun în uleiul de măsline extravirgin busuioc de la Bobotează, primit de la preot. Nu pun creguța cu totul, ci doar bobițele uscate și eventual și frunzele”, a spus Sofia Vicoveanca, notează romaniatv.net.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`