Ce spune Ileana Sterp despre magia sărbătorilor din familia ei: „Mama nu a lipsit niciodată de lângă noi”

Ce spune Ileana Sterp despre magia sărbătorilor din familia ei: „Mama nu a lipsit niciodată de lângă noi”
Sursa Foto: Instagram/ @sterpileana

Ileana Sterp este foarte apreciată și îndrăgită de mulți români, bucurându-se de o comunitate generoasă de fani, cu care ține legătură constant pe rețelele de socializare.

De curând, sora celebrului cântăreț Culiță Sterp a vorbit despre sărbătorile în familia ei, dar și despre tradițiile la care aceștia țin.

Ileana Sterp, despre sărbătorile în familia ei

Ileana Sterp provine dintr-o familie numeroasă. Ea împreună cu Geta, Culiță și Iancu au fost crescuți de mama lor în așa fel încât să se susțină și să se iubească mereu.

În cadrul celui mai recent interviu, aceasta a dezvăluit că cea care i-a dat viață a fost mereu stâlpul casei. De asemenea, a ținut să mai precizeze că își aduce aminte cu drag de sărbătorile petrecute cu familia sa.

„Îmi doresc să fim sănătoși în primul rând și să fim cu toții acasă de Crăciun, ca în fiecare an, pentru că eu nu văd Crăciunul altfel. Noi am avut mereu un Crăciun simplu și cu bucuria aia, cu magia sărbătorii în sine. Mergeam cu colindul când eram mică, cu Geta și încă două fete din sat.

Abia așteptam perioada asta a anului, era superb, am amintiri foarte faine. Împărțeam totul cu frații mei și ultima nucă. Ne bucuram de bani mai mult ca orice. Un Crăciun special ar fi cel de acum doi ani, când noi ne mutasem la casa noastră și au venit toți membrii familiei în vizită la casă nouă.

Foarte fain a fost. Mama Geta face mâncăruri tradiționale, dar cel mai special, faptul că stă acasă și ne așteaptă pe toți, nu a lipsit niciodată de lângă noi, fără să știm unde e. Se dedică nouă în totalitate”, a spus aceasta, notează wowbiz.ro.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Ileana Sterp (@sterpileana)

Ileana dezvăluie că mama Geta are un nepot preferat

Se pare că băiatul lui Culiță Sterp, Milan, este nepotul preferat al mamei Geta.

„Lucrurile sunt mai ușoare acum, de când e bunică e mai relaxată. Îi iubește atât de mult pe copii, mai ales pe Milan.

Are ce are cu Milan, pentru că el se și duce destul de des la ea și s-a obișnuit mai mult cu ea decât cu Carla, care uneori o mai respinge pe mama sau se mai ciondănesc ele amândouă. Are o relație specială cu Milan, dar îi iubește pe toți trei”, a declarat Ileana Sterp, notează sursa menționată.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
19:28 - Fost atacant la Arsenal a fost arestat pentru contrabandă cu substanțe ilegale. Fotbalistul a fost prins cu 60 kg de canabis
19:24 - Marian Rasaliu: Dacă PSD n-ar fi venit la guvernare alături de PNL, ar fi fost un dezastru pentru România. Relația dintre USR și PNL a trântit România jos de tot (VIDEO)
19:16 - Diana Stoica (USR), despre modificarea legislativă care îi permite lui Klaus Iohannis să candideze la Senat: Iohannis o ia pe urmele lui Iliescu. Asta e o lege dată cu dedicație pentru un singur om (VIDEO)
18:59 - ANPC a închis 13 magazine din București. Spațiile comerciale sunt acuzate că au vândut ilegal tutun către minori
18:59 - Bușoi (PNL): E nevoie de Iohannis în Parlamentul României. Nu ne e teamă, nu vom pierde voturi / PSD azi e, într-o oarecare măsură, diferit față de vechiul PSD (VIDEO)
18:53 - Ministrul Mediului a anunțat ce măsuri sunt luate pentru a diminua impactul viiturilor de pe Dunăre, care se îndreaptă spre România: „Nu ar trebui să existe motive de îngrijorare”
18:37 - Atenție! Ce ajutor de încălzire va primi un pensionar care avea o pensie de 2050 de lei înainte de recalculare
18:31 - La ce trebuie să avem grijă când citim indicațiile de spălat și călcat de pe haine? Cinci simboluri la care trebuie să fim atenți
18:29 - Ghiță Ciobanul, după ce Regele Charles a anunțat că angajează cioban pentru cele 2.000 de oi ale sale: „Am și eu oi câte are regele. M-am uitat de bani, dar nu scrie în anunț. Meseriași nu mai găsești nici la noi”
17:59 - Stare de alertă în Budapesta, după ce Dunărea a ieșit din matcă și continuă să crească. Mii de persoane participă la activitatea de apărare (GALERIE FOTO)