Ce spune Cristina Spătar la un an de când s-a căsătorit cu Vicențiu Mocanu. Cum se înțeleg cei doi: „El mă lasă să fiu eu șefa”

Ce spune Cristina Spătar la un an de când s-a căsătorit cu Vicențiu Mocanu. Cum se înțeleg cei doi: „El mă lasă să fiu eu șefa”
Sursa Foto: Facebook/ Cristina Spătar

Cristina Spătar trăiește o adevărată poveste de dragoste cu Vicențiu Mocanu. Nu de mult, ea a făcut primele mărturisiri despre cum se înțeleg la un an de când s-au căsătorit. Artista spune că actualul ei partener de viață este atent cu ea și o lasă să fie șefa în casă.

Cum se înțelege Cristina Spătar cu Vicențiu Mocanu, la un an de când s-au căsătorit

După un divorț care a marcat-o, artista a reușit să învețe să iubească din nou. În plus, copiii ei se înțeleg minunat cu actualul ei soț. Ea a repetat de mai multe ori că acum se simte fericită și apreciată, mai ales că primește cadouri scumpe din partea lui Vicențiu. Cristina Spătar a primit din partea soțului de la bijuterii, la accesorii prețioase, mașini de lux, un bloc în Crevedia și alte imobile trecute pe numele ei.

„Cam eu sunt șefa în casă, cred că da. El mă lasă să fiu eu șefa. Dar de menționat este că întotdeauna discutăm asupra tuturor lucrurilor care se ivesc, ne consultăm. Eu decid tot ce este de făcut în viața mea profesională, iar el mă susține. El săracul, zice da.

A început să-i placă lumea asta a artiștilor, se simte bine între artiști. L-am luat la toate Revelioanele artiștilor”, a dezvăluit Cristina Spătar.

Ce spune Cristina Spătar despre partea financiară

Când vine vorba de partea financiară, vedeta spune că nu duce lipsă de absolut nimic și că are cardurile soțului său la discreție. Chiar dacă poate să cheltuiască câți bani vrea, ea nu o face.

„Nu-mi lipsește nimic. Am vreo două-trei carduri pe care le folosesc, sunt la discreția mea, mulțumesc lui Dumnezeu. Eu sunt o fată economă, nu cheltui atât de mult, pot să mă numesc cucoană în casa mea, cum zice Aida. Copiii, muzica mea (…)

Vorbeam înainte când de important este să îți faci meseria și să simți că ești apreciat pentru ceea ce faci tu. Asta e cea mai mare satisfacție. Să fii iubit și apreciat pentru muzica pe care o faci”, a mai spus ea, potrivit VIVA.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`