Ce spune Bianca Drăgușanu despre iubita lui Victor Slav. Ce meserie ar fi avut Selina

Ce spune Bianca Drăgușanu despre iubita lui Victor Slav. Ce meserie ar fi avut Selina
Sursa foto: Instagram/ Asia Express

Victor Slav și Selina formează unul dintre cele nouă cupluri din emisiunea Asia Express. Dar, Bianca Drăgușanu are o părere diferită de restul lumii despre iubita lui Victor Slav și a dezvăluit meseria pe care aceasta ar fi avut-o înainte de al cunoaște pe fostul soț al Biancăi Drăgușanu.

Din ce făcea bani Selina

Victor Slav și Bianca Drăgușanu au împreună o fetă de 8 ani, pe Sofia, iar când vine vorba de ea, Bianca se transformă într-o adevărată leoaică care vrea să își protejeze cu orice preț puiul. Așa a fost și când a aflat cu ce s-a ocupat Selina înainte de a fi într-o relație cu Victor Slav, conform Cancan.

Bianca Drăgușanu știe din ce își câștiga existența Selina și spune cp nu a judecat-o pentru asta și nu a vrut să o oprească pe Sofia să nu își mai viziteze tatăl din cauza aceasta. Mai exact, Selina ar fi făcut show-uri pentru adulți.

„În general, îmi este greu să-mi las copilul cu o altă femeie, dar, pentru că am încredere în el, știu că face alegeri corecte, că e un bărbat cerebral și că fata stă cu el. Știam de acest detaliu despre ea, dar cred că, până la urmă, nu este de condamnat pentru că este o femeie care știe ce face. Fata mea e mare, nu mi-a spus niciodată nimic rău despre ea, nu are de ce să-mi fie frică. Până la urmă, eu sunt leoaică și nu cred că ar vrea să intre în conflict cu o leoaică.

Deocamdată stau liniștită! Oricum, copilul trăiește și locuiește cu mine, se duce o dată la două săptămâni la tatăl ei acasă, o zi. Deci, nu cred că cineva ar vrea să intre în conflict cu o leoaică. E doar o femeie care a avut o activitate pe care eu nu o condamn. Nu am nicio problemă! Fiecare are un trecut, un bagaj, fiecare știe ce e mai bine de făcut ”, a mărturisit Bianca Drăgușanu.

Trauma Selinei

Selina nu a avut parte de o viață atât de roz și a făcut o mărturisire în cadrul emisiunii Asia Express. Ea a izbucnit în plans și a povestit despre trauma pe care a avut-o în urmă cu câțiva ani. Selina și-a pierdut fratele și suferința a schimbat-o pentru totdeuna. El a fost implicat într-un accident de mașină, iar medicii nu i-au mai putut salva viața.

„Eu am o relație foarte specială cu ai mei. Suntem foarte apropiați și aș da orice să mi se întâmple mie lucruri și nu lor. M-am temut foarte, foarte tare pentru el și, bineînțeles, în urma rănii pe care o am din cauza pierderii fratelui meu în accident de mașină”, a spus Selina.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:57 - O localitate din România nu are apă potabilă la robinet. Care este cauza
23:49 - Nicușor Dan, despre lucrările la rețeaua de termoficare: Avem 15 şantiere deschise. Facem 70 km anul acesta. Vor fi tot mai puține avarii (VIDEO)
23:31 - Un bărbat și-a pierdut viața printr-un accident de bucătărie. Acesta s-a înjunghiat mortal
23:30 - Ciucă, întrebat despre coaliţia de dreapta: Când celelalte partide se vor maturiza suficient să putem discuta despre politici şi valori. Mai au aproape 70 de zile să se maturizeze
22:59 - Ciucă, despre amendamentul ce-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Noi doar restabilim un drept. Experiența președintelui nu se irosește, trebuie valorificată
22:57 - Care este țara din lume care are mai multe mașini electrice decât pe benzină? Autoritățile oferă reduceri fiscale generoase pentru vehiculele electrice
22:40 - Nicușor Dan, despre planșeul de la Piața Unirii: Nu avem o expertiză care să spună că-i pericol public. Când Primăria Sectorului 4 va veni cu toate avizele, vom da repede autorizația pentru intervenție (VIDEO)
22:19 - Ce au spus medicii din Beirut despre rănile produse de pagerele care au explodat: „N-am mai văzut aşa ceva. Este indescriptibil”
22:14 - Nicusor Dan, întrebat dacă va semna şi pentru candidatura lui Ludovic Orban, după ce a semnat pentru Ciucă și Lasconi: Dacă mi-o solicită, desigur, pentru că este un partid de dreapta (VIDEO)
21:51 - Cum funcționează dronele antițânțari din Capitală. Nicușor Dan: Dacă se dovedesc eficiente acum, le vom folosi sistematic la anul. Nu e absolut niciun pericol pentru oameni (VIDEO, FOTO)