Ce spune Andreea Antonescu despre o nouă căsătorie, după ce a divorțat de Traian: „Sunt mult mai atentă”

Ce spune Andreea Antonescu despre o nouă căsătorie, după ce a divorțat de Traian: „Sunt mult mai atentă”
Sursa foto: Instagram - @andreeaantonescu

Andreea Antonescu a vorbit recent despre o nouă căsătorie, deși a divorțat anul trecut de Traian. Ea se poate considera o mamă fericită, având în vedere că are două fetițe care sunt „cele mai importante” din viața ei.

După experiențele din trecut, Andreea a spus că va fi mult mai atentă la alegerile pe care le va face și la instinctul inițial pe care îl va avea.

Andreea Antonescu, gata pentru o nouă căsătorie după divorțul de Traian

Andreea Antonescu mărturisește că în viață trebuie să fim pregătiți de orice și să îmbrățișăm cu drag orice eveniment fericit care ni se întâmplă, iar din cele mai puțin fericite să învățăm câte ceva, ca să nu mai repetăm aceleași greșeli.

„Nu spunem nu, pentru că în această viață suntem pregătiți de orice, îmbrățișăm cu drag evenimentele fericite, dar, pe de altă parte, încercăm să învățăm și lecțiile care vin în urma unor momente mai grele, ca să zicem așa. Mai cred în actul căsătoriei, mai cred și în acea poveste, de la început până la sfârșit, mai cred într-un happy end.

De ce nu? După cum am spus, întotdeauna viața este plină de surprize, iar noi trebuie doar să fim deschiși, să le îmbrățișăm”, a declarat Andreea, conform Ego.

Andreea Antonescu, mai atentă ca niciodată la persoanele care intră în viața fiicelor sale

Andreea a mai spus că a început să fie mult mai atentă la persoanele care intră în viața fiicelor sale, pentru că „Sunt cele mai importante din viața mea! Sunt minunatele mele și perfectele mele, exact cum ți-ar declara orice mamă!”.

Cântăreața a mai mărturisit că în continuare crede că Divinitatea îi este alături și că întotdeauna i-a fost alături, indiferent de cât de greu i-a fost în viață.

„Pe lângă faptul că ele îmi ocupă tot timpul, în acest moment îmi dau și cea mai mare bucurie și satisfacție a vieții. Și atunci, e greu să intri în acest cerc al nostru!

Dar sunt convinsă că Dumnezeu o să aleagă ce este mai bun pentru mine, pentru că întotdeauna a fost de partea mea și indiferent de cât a fost de greu, m-a ajutat să mă ridic! În momentele în care mi-a fost foarte bine, nu am uitat să îi mulțumesc!”, a mai mărturisit Andreea Antonescu.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
20:22 - Primul trec electric cumpărat de România în ultimii 40 de ani a fost distrus de pietre. Vehiculul a intrat în reparații înainte de a fi pus în circulație
19:59 - Locul ascuns din România care este înconjurat de peisaje frumoase și legende. Puțin români știu despre existența lui
19:51 - Eugen Tomac a explicat în ce constă, de fapt, portofoliul obținut de România la Comisia Europeană: Nu are responsabilități care să influenteze major politicile în Europa (VIDEO)
19:50 - Tomac: Avem o degradare destul de serioasă a democrației în România și tăcerea Comisiei Europene, altădată foarte vocală, e extrem de suspectă și nemulțumitoare (VIDEO)
19:28 - Fost atacant la Arsenal a fost arestat pentru contrabandă cu substanțe ilegale. Fotbalistul a fost prins cu 60 kg de canabis
19:24 - Marian Rasaliu: Dacă PSD n-ar fi venit la guvernare alături de PNL, ar fi fost un dezastru pentru România. Relația dintre USR și PNL a trântit România jos de tot (VIDEO)
19:16 - Diana Stoica (USR), despre modificarea legislativă care îi permite lui Klaus Iohannis să candideze la Senat: Iohannis o ia pe urmele lui Iliescu. Asta e o lege dată cu dedicație pentru un singur om (VIDEO)
18:59 - ANPC a închis 13 magazine din București. Spațiile comerciale sunt acuzate că au vândut ilegal tutun către minori
18:59 - Bușoi (PNL): E nevoie de Iohannis în Parlamentul României. Nu ne e teamă, nu vom pierde voturi / PSD azi e, într-o oarecare măsură, diferit față de vechiul PSD (VIDEO)
18:53 - Ministrul Mediului a anunțat ce măsuri sunt luate pentru a diminua impactul viiturilor de pe Dunăre, care se îndreaptă spre România: „Nu ar trebui să existe motive de îngrijorare”