Ce sfaturi alimentare are Carmen Brumă pentru vacanțele all-inclusive. Ce să conțină meniul de vara

Ce sfaturi alimentare are Carmen Brumă pentru vacanțele all-inclusive. Ce să conțină meniul de vara
Carmen Brumă a devenit antrenor personal Foto: Instagram / Carmen Bruma

Carmen Brumă a fost în vacanță  în Bulgaria unde a avut parte de meniu all-inclusive, așa că s-a gândit să ofere câteva “strategii alimentare” persoanelor care aleg să plece în astfel de vacanțe.

„Și pentru că m-am întors dintr-un weekend ” all inclusive” în Bulgaria, m-am gândit să vă scriu câteva „strategii” care să  vă ajute să vă satisfaceți toate poftele culinare și să treceți fără kilograme în plus peste vacanțele în sistem „all inclusive””, a povestit pentru Click! Carmen Brumă.

Carmen Brumă, despre programele de slăbit

Când vine vorba despre programele de slăbit, Carmen Brumă spune căProgramele mele de slăbit și transformare corporală te ajută să fii în forma cea mai bună în concediu fără înfometare, cu antrenamente scurte făcute acasă și dietă echilibrată.În vara aceasta, pe lângă concediul cu copilul vom merge tot în formula completă în Bulgaria unde eu voi susține o serie de workshopuri de nutriție și mișcare la unul dintre cele mai apreciate de către români hoteluri de 5 stele.

Alimentația joacă un rol semnificativ în menținerea sănătății pielii iar vara e important să alegem alimente care să determine protecția împotriva razelor ultraviolete, să ne hidrateze și să păstreze suplețea pielii”, a mai precizat Carmen.

Ce combinații face Carmen Brumă când vine vorba de alimente

  • Mic dejun consistent, de exemplu omletă cu legume proaspete, pâine, o felie mică de brânză, cafea. După micul dejun încerc să mă mișc cât mai mult, fie fac un antrenament scurt în cameră de aproximativ 20 minute.
  • Prânzul e momentul în care mănânc alimentele periculoase de care îmi este poftă (de obicei dulciuri în cazul meu și foarte rar pizza, paste etc). De cele mai multe ori renunț la mâncare și mănânc doar desert sau mănânc o salată (sau o supă)  și apoi desert
  • Cină  e de cele mai multe ori „regulamentară” , o sursă de proteine (pește, friptură slabă, creveți etc) cu salată. Alcool beau rar, să zicem maximum 2 pahare cu vin roșu într-o vacanță de 7 zile. Încerc să-mi monitorizez pașii făcuți zilnic și să fiu constant în jurul valorii de 10.000 sau peste.”, a mai spus Carmen Brumă.

Din punctul meu de vedere ar trebui să includem constant în meniul nostru vara următoarele alimente: pește gras, ouă nuci!

Conțin proteine de bună calitate și acizi grași esențiali omega 3 și omega 6 care formează un înveliș protector la suprafața pielii și menține apă în țesuturi evitând deshidratarea. Specialiștii atrag atenția asupra aportului exagerat de fibre și cereale integrale care determină accelerarea tranzitului intestinal și reduce absorbția grăsimilor alimentare dar și a unor minerale importante pentru protecția pielii cum ar fi zincul.” a explicat Carmen Brumă.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`