Ce salariu încasează Irina Fodor la America Express. Diferența e uriașă în comparație cu cât lua Gina Pistol

Ce salariu încasează Irina Fodor la America Express. Diferența e uriașă în comparație cu cât lua Gina Pistol
Foto: Instagram

Irina Fodor, îndrăgita prezentatoare de la „America Express”, a sărbătorit recent cei 35 de ani. Frumoasă și apreciată pentru munca depusă în cariera sa, Irina continuă să fie o prezență admirată în televiziune. Câștigurile sale din emisiune sunt semnificative, reflectând succesul și popularitatea de care se bucură.

Ce salariu are Irina Fodor la America Express

Fanii o apreciază pe Irina Fodor pentru prestația sa remarcabilă în emisiunea de la Antena 1. Ea a preluat rolul de prezentator al America Express în 2019, înlocuind-o pe Gina Pistol, care era în concediu de maternitate.

Astfel, Irina Fodor a fost alegerea pentru a o înlocui pe Gina Pistol în ambele emisiuni, preluând cu succes prezentarea și aducând propria sa energie și abordare la America Express. De remarcat este faptul că Irina Fodor este partenera de viață a lui Răzvan Fodor, consolidând astfel prezența sa în peisajul televiziunii. Această schimbare în distribuția emisiunilor a generat interes și discuții în rândul telespectatorilor, iar prestația remarcabilă a Irinei Fodor a fost observată și apreciată de către fanii ambelor show-uri.

View this post on Instagram

A post shared by Irina Fodor (@irina_fodor)

Vedeta primește mai puțin decât Gina Pistol

Cu toate că desfășoară aceeași activitate, discrepanța salarială este imensă. Conform informațiilor apărute în presă, Gina Pistol ar fi beneficiat de un salariu de 45.000 de euro pe întreg sezonul, ceea ce înseamnă 18.000 de euro lunar. În schimb, Irina pare să câștige doar 10.000 de euro pe lună, conform gândul.ro.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`