Ce salariu are Alexia Eram la A List Magazine. Pe ce cheltuiește banii

Ce salariu are Alexia Eram la A List Magazine. Pe ce cheltuiește banii
Sursa Foto: Instagram/ @alexiaeram

Alexia Eram este pe cont propriu și și-a creeat o stabilitate financiară, astfel că nu mai este nevoită să ceară bani de la părinții ei. Chiar dacă are doar 23 de ani, ea își gestionează singură banii și este atentă pe ce cheltuie banii.

Ce salariu are Alexia Eram

Alexia Eram are o carieră înfloritoare și își menține echilibrul din punct de vedere financiar. Pasiunea ei o repezintă gențile și hainele de lux, fiind o mare iubitoare a modei, dar mereu este atentă ca ceea ce cumpără să fie de calitate. Dar, ea spune că nu prețul este cel care contează, ci felul în care articolele vestimentare sau accesoriile sunt integrate în ținute care reflectă personalitatea, conform Cancan.

Alexia are o comunitate foarte mare pe rețelele de socializare și lucrează și ca fashion editor la A List Magazine, revista mamei sale. De aici, tânară câștigă un salariu de 2.500 de euro în fiecare lună. Dar, pe lângă salariu, ea colaborează cu multe branduri în campanii de marketing pe care le postează pe rețelele de socializare.

„Cred că dau mai mulți bani pe pantofi sau pe genți, în rest haine nu prea am. Nu prea am haine atât de scumpe, cred că gențile și pantofii, pentru că țin la calitatea lor.

Contează cum îți asortezi hainele, dacă ai un stil. A zis Karl Lagerfeld că până la 50 de ani contează doar cum îmbini hainele (…) Contează să te simți bine, să ai un stil, nu contează câți bani dai pe haine. Nici nu contează care e cel mai scump obiect din garderoba mea, contează să fie niște piese care îți plac și în care te simți bine , a declarat fiica Andreei Esca.

Ce sarcini are Alexia Eram

Chiar dacă își permite să cumpere produse mai scumpe, influencerița nu este genul de persoană cheltuitoare. Ea preferă să investească în produse de calitate care rezită în timp.

„Salariul meu este de 2.500 de euro pe lună. Acum măcar știm salariul fiicei Andreei Esca. Nici eu nu știu salariul mamei. (…) Eu am început să lucrez cu A List acum 2-3 ani. Făceam o pagină de shopping în revistă, apoi făceam din ce în ce mai multe proiecte pe partea de content creator și mai făceam o dată la câteva luni o pagină. Momentan, acum nu mai fac nicio pagină la A List, dar tot timpul îi ajut pe partea de marketing, cu idei, pentru că eu tot timpul sunt la birou acolo.

Eu lucrez de acolo, pentru că am toate actele acolo ș.a.m.d., poze, studio. Atunci lucrez cu ei pe partea asta de PR, marketing. Mi-a plăcut foarte mult și când am lucrat pe paginile de shopping. Poate în viitor o să îmi fac și eu o pagină despre ceva în revistele fizice. Îmi place foarte mult, dar jobul meu principal este cel de content creator”, a mărturisit Alexia Eram,

Urmăriți B1TV.ro și pe
`