Ce reguli stricte are Andreea Bălan în educația fiicelor sale, Ella și Clara: „Nu au telefoane, nu au tablete”

Ce reguli stricte are Andreea Bălan în educația fiicelor sale, Ella și Clara: „Nu au telefoane, nu au tablete”
Sursa foto: Instagram - @andreeabalanofficial

Andreea Bălan este fără doar și poate una dintre cele mai cunoscute, apreciate și îndrăgite artiste din România. Mai mult de atât, vedeta se poate considera o femeie fericită, având în vedere că trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Victor Cornea și are două fetițe superbe, pe Ella și Clara.

Fiind și o mamă desăvârșită, Andreea Bălan are câteva reguli stricte în educația fiicelor sale despre care a vorbit recent. În timp ce tot mai mulți copii sunt învățați cu tehnologia încă de mici, artista are grijă ca fetițele sale să aibă parte de cea mai bună creștere, deși are câteva reguli stricte.

Regulile stricte pe care Andreea Bălan le are în educația fiicelor sale

Din dorința ca fiicele sale să aibă parte de o educație exemplu, Andreea Bălan le-a explicat Ellei și Clarei ce este bine și ce nu este bine încă de când erau mai mici. Ajunse la 5, respectiv 7 ani, fetele artistei nu au telefoane și tablete și nici prea mult timp în fața micilor ecrane.

„Ele stau doar la televizor, o oră, o oră jumate pe zi și atât. Nu au telefoane, nu au tablete, nici nu vor avea până la 10 – 12 ani. Este cel mai greșit lucru să le dai copiilor telefoane și tablete, cel puțin până la 10 ani, 12 ani. Asta spun toți psihologii. Ajung să fie adolescenți depresivi. Nu o să le dau, indiferent de ce vor avea colegii lor la școală. În familia noastră așa este. (…)”, a spus Andreea Bălan, scrie VIVA.

Andreea Bălan, atentă la sfaturile de parenting

Pentru că încearcă să le ofere fiicelor sale educația cea mai bună, Andreea Bălan este una dintre persoanele care este atentă la sfaturile de parenting. Ea a mărturisit că își dorește ca Ella și Clara să nu aibă momentan acces la tehnologie, în special pentru că sunt două și pot să petreacă timp împreună.

„Într-adevăr, eu am avantajul că am doi copii. Când au doi copii, se joacă împreună. Când ai un singur copil și tu ca părinte este foarte ocupat, câteodată e confotabil să îi arunci un telefon. Trebuie înțelegi și acei părinți. Fiecare părinte face ce poate. Eu am norocul să am doi copii și pur și simplu au un loc de joacă fabulos acasă, au piscină, au tobogane și nu e nevoie de telefoane și tablete”, a adăugat vedeta.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Un accident grav de circulație a avut loc joi seară în Cluj. Cinci tineri, printre care o adolescentă de 15 ani, au fost transportați la spital
23:53 - Ursula von der Leyen a anunțat un ajutor de 10 miliarde de euro pentru ţările afectate de inundaţii
23:37 - Rareș Bogdan, despre amendamentul care-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Nu lăsăm pe nimeni în urmă. Ne respectăm președinții de partid și de țară. Privim spre viitor
23:27 - Țara din Europa care va limita folosirea limbii ruse. Nu va mai putea fi folosită la locurile de muncă sau pe bancomate
23:14 - Cum a scăpat Mario Iorgulescu de pedeapsa de 13 ani și 8 luni de închisoare. Motivare: Nu a intenționat să omoare pe cineva / Opinia separată a unui judecător: Tânărul era beat, drogat, conducea cu viteză excesivă, a trecut pe roșu
23:00 - Cât costă o vacanță de șapte zile, la un hotel all inclusive în prima vacanță a elevilor. Unele destinații deja nu mai au locuri
22:39 - Bogdan Paraschiv (Partida Romilor): Am auzit încă de acum 6 – 7 luni că e posibil ca Iohannis să candideze la parlamentare (VIDEO)
22:33 - Momente de groază la bordul unui avion. În timpul zborului, pasagerii au început să „sângereze din gură și din urechi”
22:07 - Diana Buzoianu (USR) acuză PNL de ipocrizie în relația cu Nicușor Dan: L-au atacat atâtea luni și acum îl caută. Teatru ieftin pentru voturi (VIDEO)
22:02 - Țuțuianu: Iohannis a tot căutat un loc de muncă bun și cald, după ieșirea din mandat. Probabil candidatura lui la Senat e susținută de Ciucă pentru un fel de întoarcere a unor servicii pe care i le-a făcut președintele în ultimii ani (VIDEO)