Ce reacție au avut Teo Trandafir și Ilinca Vandici cu privire la anunțul matrimonial al Oanei Roman. „Întrebarea mea este dacă o fi pe bune”

Ce reacție au avut Teo Trandafir și Ilinca Vandici cu privire la anunțul matrimonial al Oanei Roman. „Întrebarea mea este dacă o fi pe bune”
Sursa foto: captura video Youtube/ Gand la Gand Cu Teo

Teo Trandafir și Ilinca Vandici au comentat recent anunțul matrimonial postat de Oana Roman, în care aceasta își exprima dorința de a găsi un nou partener. Reacțiile lor au fost pe alocuri ironice, dar și pline de admirație pentru curajul vedetei.

Gestul curajos al Oanei Roman

Oana Roman a captat din nou atenția publicului cu o postare neașteptată pe Facebook, unde a anunțat că este în căutarea unui nou iubit. În această postare, Oana și-a prezentat așteptările de la viitorul partener și a subliniat ce poate oferi ea într-o relație. Anunțul a fost discutat în cadrul emisiunii „Follow Us” de la Kanal D2, unde Ilinca Vandici și Teo Trandafir au analizat subiectul cu interes, potrivit libertatea.ro.

„Am găsit un anunț postat de Oana Roman, nu știu dacă e adevărat sau nu. Ea dă câte una de asta să vadă ce se întâmplă. Eu înțeleg că s-a prezentat, vrea un suflet care să o protejeze, zice femeia clar. Întrebarea mea este dacă o fi pe bune. Și-a pus cumva viața pe site”, a transmis Teo Trandafir.

„Am citit undeva că a lăsat scris „să nu mă dați la presă”. E un fel de ironie cumva, să nu mă spuneți. Ai fi avut curaj să faci așa ceva?”, a întrebat Ilinca Vandici.  „Niciodată, dar admir. Foarte curajos”, a continuat Teo Trandafir.

În cadrul emisiunii, discuția a continuat cu amuzament și o ușoară ironie. „Eu dacă mă apucam să scriu, ieșea o belea, că sunt vai de capul meu,” a spus Teo. Ilinca a completat: „Dacă am vrea să fim rele, am putea, însă noi alegem întotdeauna să fim bune.” Teo a răspuns glumeț: „Nu chiar întotdeauna.”

Ce a scris Oana Roman în anunțul matrimonial

În anunț, Oana Roman a specificat că nu caută lucruri materiale, ci liniște și protecție pentru ea și fiica sa.

„Dacă e bal, bal să fie! Rog seriozitate 48. Berbec. Copil – fetiță de 10 ani pe care o cresc singură. Divorțată după un mariaj mega toxic. Apar în ziare că aia e, sunt persoană publică și e ceva ce nu se va putea schimba. Deci vin la pachet cu asta. Am casă, masă, mașină și cățel de 40 kg. Restul… E cancan. Îmi trebuie liniște și sentimentul că cineva mă protejează pe mine şi cele două suflete ce le am în grijă. Și musai călătorii, călătoresc mult și e hobby-ul meu preferat. Iubesc Franța și Coasta de Azur mai mult decât orice loc, dar sunt încă multe locuri pe care încă nu le-am văzut”, a transmis Oana Roman, care în final s-a rugat că nu fie „dată la ziar”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`