Ce planuri are Prințesa de Wales cu copiii ei de Halloween. Kate Middleton își dorește ca George, Charlotte și Louis să sărbătorească într-un mod normal

Ce planuri are Prințesa de Wales cu copiii ei de Halloween. Kate Middleton își dorește ca George, Charlotte și Louis să sărbătorească într-un mod normal
Sursa foto: Hepta / ©Alpha Press 079965 14/07/2024 Kate Princess of Wales Catherine Katherine Duchess of Cambridge Middleton Mens Final Day Fourteen of The Wimbledon Tennis Championships 2024 in London

Kate Middleton și Prințul William își doresc ca viața Prințului George, a Prințesei Charlotte și a Prințului Louis să fie cât mai normală, iar de Halloween aceștia pot petrece timpul la fel ca și ceilalți copii de vârsta lor.

Ce tradiții au Kate Middleton și copiii de Halloween

În 2023, vechiul vecin al lui Kate Middleton și al Prințului William, Jay Rutland, a dezvăluit că Prințesa de Wales a ieșit la colindat cu copiii ei prin Kensington. „Kate a bătut la ușa noastră în Londra cu copiii lor de Halloween. ‘Trick or Treating’. Foarte prietenoasă și cu picioarele pe pământ”. Ulterior, mai multe fotografii de la ieșirea familiei regale au fost postate de revista HELLO! Magazine.

În 2019, Kate Middleton a fost vâzută într-un magazin aproape de casa lor din Amner Hall Norfolk, în timp ce căuta costume alături cu George și Charlotte. Kathy Whittaker, a povestit despre ieșirea lui Kate Middleton pentru The Mirror: „Era cu Charlotte și George și se uitau la ținutele de Halloween, dar bodyguardul ei supraveghea oamenii și le spunea să nu facă poze. Am reușit să o fotografiez la casa de marcat”, conform okmagazine.ro. 

„Nu am văzut ce a cumpărat de fapt. Doamna care a văzut-o în magazin mi-a spus că Prințesa Kate își întreba copiii ce vor fi de Halloween. Cred că a cumpărat ceva de Halloween pentru copiii ei, dar nu știu ce”.

Prințul William îi place normalitatea în care trăiesc copiii lui

Într-un interviu de acum ceva timp, Prințul William a declarat că îi place normalitatea cu care el și Kate Middleton își cresc copiii. „Acești copii par destul de fericiți cu viața pe care o au. O mare parte din această normalitate o aduce Kate, căci ea așa a crescut ea. William o adoră”.

Deși în ultima perioadă a trecut prin momente dificile după diagnosticul de cancer și tratamentul de chimioterapie, Kate Middleton și-a pus tot copiii pe primul lor. Recent, de pe marginea stadionului, Prințesa de Wales și-a susținut fiul, pe Prințul Louis, la un meci de fotbal.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
22:26 - Delfinariul din Constanța se extinde. Ce facilități va avea
22:22 - Simona Spătaru, despre cazul dronelor: Așteptarea aceasta infinită pentru a modifica două virgule într-un text de lege este complet inexplicabilă pentru Guvern (VIDEO)
22:02 - Fiica Oanei Roman are salariu la 10 ani. Din ce își câștigă banii
21:56 - Avocații lui Nelu Tătaru, după perchezițiile din biroul de la spitalul din Huși: Au durat mai mult de șapte ore. Nu s-a găsit nicio bancnotă / S-a găsit o găină, nu s-au găsit ouăle. Nu era găina din anchetă (VIDEO)
21:54 - Mihai Ghigiu, despre referendumul lui Nicușor Dan: “În Consiliul General, PSD va vota pentru acest referendum/ Guvernul nu va da OUG” (VIDEO)
21:52 - 10 alimente cu „zero calorii”, recomandate persoanelor care vor să piardă din greutate
21:24 - Raluca Turcan, despre schema nou-lansată pentru industria cinematografică: Statul ungar a câștigat 1,2 miliarde de euro în urma unei scheme similare. Noi anticipăm în perioada următoare peste 370 de milioane de euro (VIDEO)
21:24 - Cât costă un abonament la sală în România. Sunt mai scumpe decât în Vest
21:23 - Poliția Română a confirmat că cei trei copii dați dispăruți au fost depistați alături de tatăl lor în Serbia: „La acest moment, minorii sunt în afara oricărui pericol”
21:02 - Sondaj CURS: Patru candidați cu șanse să intre într-un tur 2 împotriva lui Marcel Ciolacu la prezidențiale. PSD și PNL, pe primele poziții la parlamentare