Ce plante nu ar trebui să ai în casă, pentru că aduc ghinon

Ce plante nu ar trebui să ai în casă, pentru că aduc ghinon
Foto: Pixabay

Filosofia Feng Shui este centrată în jurul atingerii echilibrului prin decorarea interioară a casei și în alte locuri frecvent vizitate. Această filozofie are rădăcinile în ideea de a utiliza mișcarea energiei pentru a atrage rezultate pozitive în mai multe aspecte ale vieții.

Pentru persoanele care au o afinitate pentru plante, este important de reținut că se crede că anumite plante provoacă nenorociri și ar trebui evitate în decorul casnic.

Rolul plantelor în principiile Feng Shui

Persoanele care folosesc principiile Feng Shui pentru a-și împodobi spațiile de locuit caută să stabilească un sentiment de echilibru și armonie, care la rândul lor promovează bunăstarea și pozitivitatea.

În această filozofie, plantele joacă un rol important, deoarece unele au capacitatea de a atrage prosperitatea și abundența. În schimb, există alte plante care, în ciuda atractivității lor estetice, se crede că produc nenorociri și energie negativă care pot afecta negativ aspecte cruciale ale vieții cuiva, scrie Click!.

Trei plante pe care nu ar trebui să le ai în casă

Așadar, iată trei plante pe care nu ar trebui să le ai în casă pentru că atrag ghinionul în viața ta:

Aloe vera

Deși Aloe vera este o plantă bogată în proprietăți benefice conform Feng Shui-ului și practicilor medicinale antice, cel mai bine este evitată ca plantă de interior datorită formei frunzelor sale. Cu frunzele sale lungi, ascuțite și spinoase, se crede că atrage energie negativă și prevestește nenorocire. În schimb, se sugerează să se țină în aer liber, în grădină, pe balcon, sau pe terasă unde poate servi ca plantă de protecție.

Cactus

Cactușii sunt o plantă comună întâlnită în multe gospodării datorită întreținerii reduse. Cu toate acestea, se cunosc puține despre tendința lor de a atrage energia negativă, ceea ce le face una dintre cele mai nedorite plante pentru utilizare în interior. Se recomandă în schimb să plasați cactusi în afara casei, fie la intrare, fie în curte.

Hortensia

Deși florile pot fi plăcute din punct de vedere estetic și pot face un decor grozav pentru casă, conform principiilor Feng Shui, aceste flori pot avea conotații negative. De exemplu, se spune că aceste flori reprezintă eșecul și singurătatea, motiv pentru care se recomandă să evitați să le aveți în casă, deoarece se crede că atrag ghinionul. În plus, este important de reținut că aceste flori sunt cunoscute a fi toxice și pot prezenta un risc pentru sănătatea cuiva.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Un accident grav de circulație a avut loc joi seară în Cluj. Cinci tineri, printre care o adolescentă de 15 ani, au fost transportați la spital
23:53 - Ursula von der Leyen a anunțat un ajutor de 10 miliarde de euro pentru ţările afectate de inundaţii
23:37 - Rareș Bogdan, despre amendamentul care-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Nu lăsăm pe nimeni în urmă. Ne respectăm președinții de partid și de țară. Privim spre viitor
23:27 - Țara din Europa care va limita folosirea limbii ruse. Nu va mai putea fi folosită la locurile de muncă sau pe bancomate
23:14 - Cum a scăpat Mario Iorgulescu de pedeapsa de 13 ani și 8 luni de închisoare. Motivare: Nu a intenționat să omoare pe cineva / Opinia separată a unui judecător: Tânărul era beat, drogat, conducea cu viteză excesivă, a trecut pe roșu
23:00 - Cât costă o vacanță de șapte zile, la un hotel all inclusive în prima vacanță a elevilor. Unele destinații deja nu mai au locuri
22:39 - Bogdan Paraschiv (Partida Romilor): Am auzit încă de acum 6 – 7 luni că e posibil ca Iohannis să candideze la parlamentare (VIDEO)
22:33 - Momente de groază la bordul unui avion. În timpul zborului, pasagerii au început să „sângereze din gură și din urechi”
22:07 - Diana Buzoianu (USR) acuză PNL de ipocrizie în relația cu Nicușor Dan: L-au atacat atâtea luni și acum îl caută. Teatru ieftin pentru voturi (VIDEO)
22:02 - Țuțuianu: Iohannis a tot căutat un loc de muncă bun și cald, după ieșirea din mandat. Probabil candidatura lui la Senat e susținută de Ciucă pentru un fel de întoarcere a unor servicii pe care i le-a făcut președintele în ultimii ani (VIDEO)