Ce pensie are mama lui Mihai Bendeac. Părinții actorului au o avere consistentă

Ce pensie are mama lui Mihai Bendeac. Părinții actorului au o avere consistentă
Actorul Mihai Bendeac. Sursa foto: Captură video - Micutzu Stand-up Official / YouTube

Emilia Stela Bendeac, mama actorului Mihai Bendeac, o duce foarte bine în plan financiar, în ciuda pensiei modeste pe care o primește de la stat. La bunăstarea familiei a contribuit, însă, și actorul, care le-a dat părinților sume consistente de bani.

Ce profesie a avut mama lui Bendeac și cu ce se ocupă acum

Mama lui Mihai Bendeac a fost asistentă medicală, iar acum câțiva ani s-a pensionat. În paralel, ea și-a deschis un cabinet de medicină dentară în Capitală, iar la finele lui 2023, s-a reinventat, devenind psiholog. Aceasta chiar și-a inaugurat propriul cabinet de psihoterapie, tot în București, scrie Fanatik.

În 2023, Emilia Bendeac a încasat o pensie de 25.500 de lei, adică 2.125 de lei pe lună. Informația apare în declarația de avere a tatălui actorului, care lucrează la Inspecția Muncii.

Ce avere au părinții lui Bendeac

Ca inspector de muncă, Danuț Bendeac a câștigat 70.944 de lei în 2023, adică circa 6.000 de lei pe lună. De asemenea, el a mai încasat 6.000 de euro din închirierea unui apartament.

Potrivit Fanatik, părinții lui Mihai Bendeac dețin o vilă, un teren intravilan, patru apartamente, un alt imobil al cărei destinație nu a fost specificată, o mașină Mercedes din 2012, un depozit bancar de 440.000 de euro, iar în septembrie 2023 au vândut un teren cu 20.480 de euro.

De-a lungul timpului, Mihai Bendeac și-a ajutat părinții cu sume uriașe de bani, care proveneau de la Antena 1. Așa se face că, de la un apartament în cartierul Sălăjan, părinții lui au ajuns să dețină o avere importantă, cu sute de mii de euro investite în proprietăți imobiliare, mai notează sursa citată.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`