Ce pensie are Gigel Frone. Fostul concurent de la „Românii au talent” a dezvăluit ce face, de fapt, cu acei bani

Ce pensie are Gigel Frone. Fostul concurent de la „Românii au talent” a dezvăluit ce face, de fapt, cu acei bani
Foto: Facebook

Gigel Frone a devenit celebru în urmă cu mai mulți ani, după ce a participat la „Românii au talent”.

Gigel Frone, căruia i se mai zice și Mexicanul de la „Românii au talent”, a dezvăluit, ce sumă primește, ca pensionar pe caz de boală, dar și ce face, de fapt, cu acei bani.

Ce pensie primește Gigel Frone și ce face cu banii

Frone este pensionat pe caz de boală, gradul III, din cauza handicapului locomotor de care suferă încă de la naștere, informează Click.

„Primesc o pensie de 1.200 de lei lunar, pe caz de boală, dar nu o cheltuiesc eu, din acești bani trăiește sora mea din Onești, ea are nevoie acolo de bani, trebuie să o ajut, îi este și ei greu”, a mărturisit celebrul concurent de la „Românii au talent”.

Gigel Frone susține că se descurcă el, cumva, să facă rost de bani pentru mâncare, dar și pentru cazarea la hotelul din București, care, de 12 ani, i-a devenit cămin.

„Eu mă mai descurc, mai prind o cântare, pe la o terasă, pe la o zi de naștere, mai primesc bani. Nu mulți, dar îi adun. Locuiesc la un hotel de când am venit în București, de 12 ani, plătesc și aici, mănânc prin oraș, câte un sendviș cu de toate. Nu îmi trebuie foarte multe”, a declarat artistul, pentru Click!

Ce făcea Gigel Frone înainte de a deveni celebru

Înainte de a deveni ceebru, el a împărțit pliante în orașul său natal, Onești. Cu toate acestea, el a crezut în talentul său muzical, iar visul său a devenit realitate, în 2012, când a concurat la „Românii au talent” (PRO TV).

Gigel Frone este singur, la cei 55 de ani ai săi, însă, speră ca după ce va avea casa lui, proprietate personală, să se și căsătorească și să renunțe, în sfârșit, la burlăcie:

„Încă nu am o soție și multă lume mă judecă. Dar, ca să ai o familie, trebuie să fii responsabil, să ai niște bani, să ai o casă. Unde să-mi aduc soția, într-o cămăruță de hotel, așa cum locuiesc eu de 12 ani?

În plus, este dificil să cunoști o fată de treabă, eu nu prea ies, nu prea socializez, așa cum e acum tineretul, eu nu merg prin discoteci. După ce voi câștiga mai mulți bani și îmi voi lua o căsuță, mă voi gândi serios și la însurătoare. Momentan, mă descurc, îmi calc hainele singur”, a mai precizat Frone.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
18:53 - Ministrul Mediului a anunțat ce măsuri sunt luate pentru a diminua impactul viiturilor de pe Dunăre, care se îndreaptă spre România: „Nu ar trebui să existe motive de îngrijorare”
18:31 - La ce trebuie să avem grijă când citim indicațiile de spălat și călcat de pe haine? Cinci simboluri la care trebuie să fim atenți
18:29 - Ghiță Ciobanul, după ce Regele Charles a anunțat că angajează cioban pentru cele 2.000 de oi ale sale: „Am și eu oi câte are regele. M-am uitat de bani, dar nu scrie în anunț. Meseriași nu mai găsești nici la noi”
17:59 - Stare de alertă în Budapesta, după ce Dunărea a ieșit din matcă și continuă să crească. Mii de persoane participă la activitatea de apărare (GALERIE FOTO)
17:58 - Anchetă în Iași după apelul suspect pe care l-a efectuat un copil de 13 ani la 112
17:56 - Tragedie la Gura Humorului. Un bărbat a murit, iar un altul se află în stare grav. Cum s-a petrecut accidentul
17:38 - Lăsați Ucraina să lovească în inima Rusiei, le cere Parlamentul European statelor UE într-o rezoluție adoptată joi
17:34 - Surse: Fost crainic al clubului Dinamo, reținut după ce ar fi agresat sexual un băiat de 16 ani
17:32 - Care este legătura stranie între Andreea Bălan și Andreea Antonescu? „Nu a fost nimic întâmplător în viață”
17:21 - I-au închis microfonul! Diana Șoșoacă, delir antivaccinist în Parlamentul European: „Se pare că nu v-a ajuns plandemia de Covid! Dumnezeu nu e vaccinat” (VIDEO)