Ce pensie are Adriana Trandafir. Actrița a primit decizia de recalculare: „Trebuie să supraviețuim și să trăim”

Ce pensie are Adriana Trandafir. Actrița a primit decizia de recalculare: Trebuie să supraviețuim și să trăim
Foto: Facebook / Adriana Trandafir

Îndrăgita actriță Adriana Trandafir a fost întrebată, de curând, cum a fost momentul în care a ieșit la pensie, dacă s-a panicat.

„Am muncit mai mult decât atunci când eram instituționalizată”

Ea a spus că viața i s-a schimbat în bine.

“Nu eu am avut panică, cei din jurul meu au avut panică. Și toți mi-au spus: “Vai! Ce o să faci?” Și eu am spus: de abia aștept să ies la pensie și să fac lucruri pe care nu le-am făcut, ceea ce am încercat și vreau să spun că este extraordinar. Dar am muncit mai mult decât atunci când eram instituționalizată și viața mea s-a schimbat în bine de când fac ce vreau, când vreau, pentru cine vreau și cu cine vreau”, a spus Adriana Trandafir, potrivit Cancan.

„Trebuie să supraviețuim și să trăim”

De asemenea, renumita actriță a fost chestionată și dacă i s-a modificat pensia în urma recalculării.

“Pot să spun adevărul? Ieri am primit plicul, nu am apucat să-l desfac. Am avut spectacol la Câmpina. Vrei să spun ceva? Pot să mi-o mărească cât vor ei, viața merge mai departe. Ce să facem? Trebuie să supraviețuim și să trăim.

Dacă ne rezumăm la birocrație și la toate problemele astea de zi cu zi, care sunt într-o societate care e atât de schimbătoare și câteodată atât de strâmbă, încât sunt două variante: ori te strâmbi după ea, ori rămâi așa cum ești. Eu rămân așa cum sunt.

Păi dacă unii trăiesc din jumătate din pensia mea, eu ce să spun că nu? Eu spun că da. În primul rând că eu nu aș trăi numai din pensie, că eu aș face altceva: aș spăla șosele, aș îngriji de bătrâni, de copii, nu știu. Eu aș face ceva. Și acum fac ceva. Sigur! Nu! Se poate trăi ducându-ți crucea până la capăt. Asta nu înseamnă că e meritoriu. Cred că politically corect ar trebui să spun nu, dar eu spun că sunt oameni față de care mă mir cum supraviețuiesc. Și nu  sunt răi și nu fac rău. Cum spunea bunica mea: ce faci, mamaie? Fac bine că nu fac rău, maică, înțelegi?”, a mai declarat Adriana Trandafir.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:57 - O localitate din România nu are apă potabilă la robinet. Care este cauza
23:49 - Nicușor Dan, despre lucrările la rețeaua de termoficare: Avem 15 şantiere deschise. Facem 70 km anul acesta. Vor fi tot mai puține avarii (VIDEO)
23:31 - Un bărbat și-a pierdut viața printr-un accident de bucătărie. Acesta s-a înjunghiat mortal
23:30 - Ciucă, întrebat despre coaliţia de dreapta: Când celelalte partide se vor maturiza suficient să putem discuta despre politici şi valori. Mai au aproape 70 de zile să se maturizeze
22:59 - Ciucă, despre amendamentul ce-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Noi doar restabilim un drept. Experiența președintelui nu se irosește, trebuie valorificată
22:57 - Care este țara din lume care are mai multe mașini electrice decât pe benzină? Autoritățile oferă reduceri fiscale generoase pentru vehiculele electrice
22:40 - Nicușor Dan, despre planșeul de la Piața Unirii: Nu avem o expertiză care să spună că-i pericol public. Când Primăria Sectorului 4 va veni cu toate avizele, vom da repede autorizația pentru intervenție (VIDEO)
22:19 - Ce au spus medicii din Beirut despre rănile produse de pagerele care au explodat: „N-am mai văzut aşa ceva. Este indescriptibil”
22:14 - Nicusor Dan, întrebat dacă va semna şi pentru candidatura lui Ludovic Orban, după ce a semnat pentru Ciucă și Lasconi: Dacă mi-o solicită, desigur, pentru că este un partid de dreapta (VIDEO)
21:51 - Cum funcționează dronele antițânțari din Capitală. Nicușor Dan: Dacă se dovedesc eficiente acum, le vom folosi sistematic la anul. Nu e absolut niciun pericol pentru oameni (VIDEO, FOTO)