Ce părere are creatoarea de modă Adina Buzatu despre bărbații care se pensează / Este pro sau contra acestui obicei: „Ce căutați cu virgulițe?”

Ce părere are creatoarea de modă Adina Buzatu despre bărbații care se pensează / Este pro sau contra acestui obicei: „Ce căutați cu virgulițe?”
Foto: Facebook / Adina Buzatu

Adina Buzatu, una dintre cele mai cunoscute, apreciate și talentate creatoare de modă, a stârnit recent o adevărată controversă: pensatul la bărbați.

Fiind o fire destul de activă pe rețelele de socializare, Adina Buzatu nu a evitat niciodată să împărtășească sfaturile sale, chiar dacă uneori pot fi considerate un „atac”.

Creatoarea de modă a publicat recent un videoclip pe Instagram în care a explicat secretele esențiale în îngrijirea masculină.

Adina Buzatu: Pro sau Contra pensatului la bărbați?

„Cum se îngrijesc bărbații? Pensat, epilat, manichiură, pedichiură, își fac ei toate astea? Dragilor, ține de la caz, la caz, pentru că sportivii, de exemplu sau artiștii sau nu știu, dansatorii au nevoie să își epileze părul deoarece transpiră și îi deranjează foarte tare, se irită. Sunt bărbații care au păr pe spate și care își fac acest tratament pentru că se simt inconfortabili, decât să se radă zilnic, mai bine își fac epilat definitiv (…).”, a spus designerul, pe Instagram.

În cadrul aceluiași videoclip, creatoarea de modă a subliniat faptul că lucrurile pe care le-a amintit sunt de-a dreptul importante pentru că este vorba și de igienă.

Când vine vorba despre pensatul la bărbați, Adina Buzatu a avut o reacție tranșantă.

„Pensatul, din punctul meu de vedere, este interzis, mai ales că majoritatea își fac virgulițele alea, râmele alea oribile, sunt veșnic mirați de zici că au o problemă tot timpul, chiar dacă râd, chiar dacă plâng, la ei e mirarea. Nu, dragilor, nu vă pensați! Sigur aveți monosprânceana, de asta îi și întreb >. >. Ce au trei fire de aici, cu 200 de fire de aici? Nu atingeți sprânceana, lăsați-o stufoasă, masculină, se poartă sprâncenele stufoase și la femei, darămite la bărbați. Ce căutați cu virgulițe?”, a mai spus Adina Buzatu.

„Acum vorbim de manichiură, pedichiură, obligatoriu, că ți-o faci singur sau te duci la un salon. Important este să ai o manichiură și o pedichiură corecte. Igienă. Este vorba de igienă!”, a mai punctat creatoarea de modă.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Adina Buzatu (@adinabuzatu)

Urmăriți B1TV.ro și pe
`