Ce părere are Alexia Eram despre Victor Slav. Reacția lui Aris

Ce părere are Alexia Eram despre Victor Slav. Reacția lui Aris
Sursa foto: Instagram - @alexiaeram

Alexia și Aris Eram au fost invitați la emisiunea online a lui Cătălin Bordea și Nelu Cortea și și-au dat cu părerea despre concurenții de la Asia Express din acest sezon. Frații au participa la America Express, sezonul trecut, și chiar dacă nu au câștigat, au reușit să câștige simpatia telespectatorilor.

Alexia și Aris Eram au fost una dintre echipele favorite ale telespectatorilor din sezonul trecut de la America Express și au fost foarte apreciați în mediul online. Ei au fost invitați la Podcastito Express, emisiunea online a lui Bordea și Cortea, conform Cancan.

Joc interesant la care au participat frații Eram

Frații și-au dat cu părerea despre echipele de la Asia Express și au jucat un joc amuzant. Alexia trebuia să aleagă „Smash or Pass”, i s-au prezentat mai mulți bărbați celebri care au participat la Asia Express și a trebuit să zică „Smash” (dacă ar vrea o aventură cu el) sau „Pass” (dacă nu). Influencerița a avut multe „Pass-uri”, dacă când a urmat imaginea cu Victor Slav, ea a zic cu o mare convingere „Smash”.
„Smash, clar”, a spus Alexia Eram când a văzut poza lui Slav.

Aris nu a fost deloc surprise de răspunsul surorii sale.

„Și eu, dacă aș fi fată, aș fi zis Smash”, a spus Aris.

Asta înseamnă că Alexia Eram are o părere bună despre omul de televiziune și concurent la Asia Express din acesto sezon.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
14:08 - Laurențiu Gîdei, despre referendumul lui Nicușor Dan: Este doar un joc perfid al primarului general al Capitalei, care a devenit brusc, peste noapte, omul numărul 1 al țării (VIDEO)
14:07 - Familiile vor fi tot mai sărace de acum înainte, spune șefa FMI, Kristalina Georgieva: „Inflația îi lovește cel mai tare întotdeauna pe cei săraci.”
14:01 - Copiii dispăruți din Hunedoara ar fi fost răpiți de tatăl lor. Anchetatorii încearcă să afle cum au ieși minorii din țară
13:34 - Marcel Ciolacu, despre cazul țintei aeriene din Eforie: Haideți să vedem toată analiza celor de la Ministerul Apărării, dacă a fost o provocare cibernetică (VIDEO)
13:27 - Farsă la 112 în Brașov. O fată a spus că este răpită, dar era o provocare pe TikTok
13:26 - Metrorex nu a emis aviz pentru autorizația de construcție la Planşeul Unirii
13:18 - Marcel Ciolacu, despre referendumul lui Nicușor Dan: Consilierii generali PSD vor veni și ei cu o întrebare legată de prevenția consumului de droguri în școli (VIDEO)
13:11 - „Se considera un rege”: Totul despre petrecerile cu abuzuri sexuale care au dus la anchetele și decăderea lui Puff Daddy
12:59 - Pasarela Îndrăgostiților din Timișoara, la un pas de prăbușire. Este traversată de sute de oameni
12:47 - Nicolae Ciucă, despre întrebarea propusă de PSD la referendumul lui Nicușor Dan: O să o analizăm. Este o datorie a noastră de siguranță în școli, de siguranță a cetățenilor. Nu cred că este nevoie de un referendum pentru acest lucru (VIDEO)