Ce meserie asigura viața de lux pentru Anca Serea: „Puteam să îmi cumpăr o mașină din banii câștigați”

Ce meserie asigura viața de lux pentru Anca Serea: „Puteam să îmi cumpăr o mașină din banii câștigați”

Anca Serea a mărturisit câți bani câștiga în vremea când era fotomodel. Prezentatoarea TV a renunțat la cariera pe plan internațional după a doua naștere, scrie Cancan.

Vedeta nu avea gândul să renunțe la modelling, mi ales că se bucura de succes uimitor în acest domeniu, dar prioritățile s-au schimbat odată cu apariția copiilor.

„Practic, nu am renunțat la modelling, a fost o schimbare firească, eram mamă, am mai făcut un copil, trebuie să ai un anumit stil de viață.

Când eram model, câștigam destul de bine. Și Turcia, și Grecia acceptau fete mai cu forme și eu am făcut foarte multe campanii de lenjerie intimă, de costume de baie, de rochii de seară, de rochii de mireasă. Inclusiv când l-am avut pe David (n.r. – băiatul cel mare), mai făceam modelling, mergeam în mai multe țări, am lucrat mai mult extern: în Turcia, în Grecia, la Paris, la Milano, peste tot”, a spus Anca Serea.

Câți bani aducea lumea modei

Înainte să devină prezentatoare, Anca a lucrat timp de 6 ani în modelling. Vedeta a ajuns din întâmplare în lumina reflectoarelor, fiind îndemnată de fratele ei mai mare să se înscrie la preselecțiile unui concurs de frumusețe, care se desfășurau în orașul Galați.

Acum câțiva ani, prezentatoarea încasa bani pentru tot anul doar din câteva luni de vară. Veniturile din o lună sau două îi asigurau chiar o mașină de lux.

„După un direct booking, de foarte multe ori mergeai, nu știu, două luni pe an, vara, atunci era sezonul și, la un moment dat, puteam să îmi cumpăr o mașină din banii câștigați. Da, se câștiga foarte bine. Era înainte de criza pe care au avut-o țările astea Turcia, Grecia, criza mare europeană”, a mărturisit prezentatoarea.

Anca Serea este mamă a șase copii. Din relația cu omul de afaceri Filip Poplinger, care a fost răpus de o boală cruntă, vedeta are doi copii: pe David și Sarah. Ulterior, ea s-a căsătorit cu artistul Adrian Sînă și împreună au patru urmași: Ava, Noah, Moise și Leah.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`