Ce mesaj a postat Radu Vâlcan pe pagina sa de Instagram, fix cu o zi înainte de aniversarea Adelei Popescu: „O să mă certe…”

Ce mesaj a postat Radu Vâlcan pe pagina sa de Instagram, fix cu o zi înainte de aniversarea Adelei Popescu: „O să mă certe...”
Sursa Foto: Instagram/ @adela_popescu

Adela Popescu a avut parte de cea mai frumoasă petrecere, cu ocazia zilei sale de naștere, de care s-au ocupat personal chiar soțul ei și trei cei băieți ai lor. Cei patru au avut grijă să îi organizeze actriței cea mai frumoasă surpriză, pe care Adela Popescu a împărtășit-o ulterior, cu urmăritorii săi de pe Instagram.

Adela Popescu a intrat în lumina reflectoarelor de la o vârstă fragedă, însă a devenit cunoscută după rolurile celebre din telenovelele „Numai iubirea” și „Lacrimi de iubire”. Pe lângă actorie, soția lui Radu Vâlcan s-a bucurat de succes și pe plan muzical, colaborând o perioadă cu DJ Project și lansând câteva albume muzicale, potrivit Cancan.

Ce mesaj i-a transmis Radu Vâlcan soției sale

Adela Popescu a împlinit 38 de ani pe data de 8 septembrie 2024. Cu o zi înainte de aniversarea artistei, Radu Vâlcan, a publicat pe pagina sa de Instagram un mesaj emoționant pentru aceasta. În descrierea postării sale, Radu Vâlcan a menționat și faptul că se teme că ar putea fi certat de soția sa pentru alegerea pozei.

„Mâine este ziua ei. O să mă certe că o arăt așa, nemachiată, superbă. Să vedeți mâine… Te iubesc! Dar, deja, știi asta!”, a scris Radu Vâlcan pe Instagram.

View this post on Instagram

A post shared by Radu Vâlcan (@raduvalcan)

Ce a povestit Adela Popescu despre ziua ei de naștere  

La finalul zilei, Adela Popescu a publicat un videoclip de la ziua ei de naștere, însoțit de un mesaj în care a enumerat promisiunile pe care le-a făcut pentru anul acesta. Mai mult decât atât, vedeta a mărturisit și care a fost cel mai emoționant moment de la petrecere.

„De ziua mea, anul ăsta, am făcut două promisiuni:

  1. Mie. Așa că rămâne „între noi”
  2. Lui Alexandru. I-am promis că voi scoate melodia care îi place lui atât de mult, >.

Băieții mi-au pregătit astăzi o petrecere surpriză în curte. Au decorat ei frumos, au comandat sushi (asta mănânc eu cu Alexandru în ziua noastră), popcorn (asta mănâncă Andrei la ‘seara de film’, și tot ce au mai găsit prin frigider (asta mănâncă Adrian mereu și oricând). Însă, de departe, cel mai emoționant moment a fost când mi-au dat scrisorile făcute pentru mine”, a scris Adela Popescu, pe Instagram.

„O privire, un cuvânt, un zâmbet – toate acestea pot fi suficiente pentru a alina o inimă grea”

De asemenea, și Laura Cosoi a făcut o postare pe Instagram pentru a marca ziua prietenei sale, Adela Popescu. Laura Cosoi a însoțit urarea emoționantă cu mai multe poze în care apărea împreună cu Adela Popescu, subliniind astfel longevitatea prieteniei lor.

„O privire, un cuvânt, un zâmbet – toate acestea pot fi suficiente pentru a alina o inimă grea sau pentru a da curaj într-un moment de îndoială. Într-o lume care poate părea adesea rece și distantă, prietenia este acea căldură care ne aduce aminte că nu suntem niciodată singuri. La multi ani, suflet drag!”, a scris Laura Cosoi în mediul online.

View this post on Instagram

A post shared by lauracosoi (@lauracosoi)

Urmăriți B1TV.ro și pe
`