Ce mănâncă chef Joseph Hadad: „Dacă am asta în farfurie, sunt un om fericit”

Ce mănâncă chef Joseph Hadad: „Dacă am asta în farfurie, sunt un om fericit”
Foto: Instagram . Chef Joseph Hadad

Joseph Hadad, în vârstă de 62 de ani, este unul dintre cei mai apreciați chef din țara noastră, el stabilindu-se de mai bine de  20 de ani în România. Una dintre întrebările frecvente pe care chef Hadad le primește de la oameni este ce alege acesta să mănânce și ce preferințe are când vine vorba de mâncare.

Astfel că, Joseph Hadad  a vorbit recent despre preferințele sale culinare în cadrul podcast-ului ”Da Bravo!” al lui Mihai Bobonete.

Ce alegeri face Chef Hadad când vine vorba de mâncare

Chef Hadad a dezvăluit că primește multe întrebări cu privire la ce mănâncă și acesta a  afirma că alege mâncarea cât mai simplă.

”Foarte multă lume mă întreabă ce mănânc. Hadad mănâncă foarte simplu. Acasă mănânc niște brănză feta cu pâine prăjită, roșii, ceapă, ulei de măsline și puțin usturoi. Îmi place mult și peștele. Eu am trăit cu pește. Tatăl meu m-a învățat să mănânc pește de 3, 4 ori pe săptămână. Dacă am pește sunt foarte, foarte fericit. O farfurie ideală nu trebuie să fie umplută. Decât mult și prost, mai bine puțin și bun. Să fie multe legume, o carne bună, un pește. Să fie un balans între gust și aspect”, a declarat Chef Hadad, potrivit masterchef.protv.ro.

Cum s-a descurcat Chef Hadad cu trei copii

După moartea soției sale, chef Hadad a mărturisit  că i-au revenit atribuțiile sale și a trebuit să aibă grijă de casă și de familie, a declarat acesta cu ceva timp în urmă.

„Am rămas văduv cu trei copii – Dor, băiatul cel mare, de 16 ani, Daniela, de 10 ani, şi Lipaz, de 3 ani şi jumătate. Eu nu ştiam să mă descurc cu copiii, eram doar cu munca şi cu adusul banilor, Ghila avea grijă de casă, de mâncare, de familie. Când a murit Ghila, am rămas singur și am fost nevoit să muncesc și mai mult și să le ofer copiilor tot ce au nevoie. Alături de ei m-am ridicat”, a spus Chef Hadad pentru viva.ro.

Acesta și-a făcut planuri mari pentru 2022 și speră să se poată ocupa de bussiness-urile legate de restaurante, să păstreze o legătură mai strânsă cu cei dragi, de care simte că s-a distanțat involuntar.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`