Ce face Ilie Năstase atunci când nu este împreună cu soția sa. Ioana acceptă cu greu momentele stânjenitoare: „Aici nu prea e corect”

Ce face Ilie Năstase atunci când nu este împreună cu soția sa. Ioana acceptă cu greu momentele stânjenitoare: „Aici nu prea e corect”
Foto: Facebook

La vârsta de 76 de ani, Ilie Năstase a ajuns să facă un lucru uimitor, dezvăluit chiar de soția sa, Ioana. Aceasta afirmă că Nasty o sună prin videocall pentru a verifica locația în care se află atunci când cei doi nu sunt împreună. Acest gest arată că fostul mare campion este mereu interesat să știe unde este soția sa și să se asigure că totul este în regulă.

Năstase o supraveghează Ioana în mod excesiv

Ioana afirmă că Ilie beneficiază de o libertate absolută atunci când iese în oraș fără ea. Cu toate acestea, există momente în care Năstase o pune  într-o situație incomodă.

„Mereu i-am spus-o, din partea mea are toată libertatea, să facă ce vrea. Chiar și în viața de zi cu zi. Dacă el simte să meargă undeva, să meargă. Dar el nu prea mă lasă. Mă sună pe camera video când e plecat. Aici nu prea e corect. Dacă eu te las pe tine și nu te deranjez, te las să fii relaxat, tu de ce o faci. Vrea să vadă unde sunt, dacă sunt în casă sau sunt plecată”, a spus Ioana Năstase, citată de cancan.ro.

Gest generos din partea lui Ilie Năstase pentru soția sa

În același timp, Ilie rămâne un bărbat generos. Fostul mare tenismen român a reușit să-și impresioneze soția cu un set superb de bijuterii pe care le-a achiziționat din interiorul aeroportului.

Ilie Năstase și Ioana Simion par să-și fi împăcat neînțelegerile din trecut, ajungând acum să se înțeleagă de minune. Cei doi au fost în repetate rânduri implicați în scandaluri și au fost pe punctul de a divorța.

„La Ierusalim, chiar la plecare, mi-a făcut un cadou frumos și nu mă așteptam. La aeroport, a mers la un magazin de bijuterii. Eu nu știam practic unde s-a dus. A rugat o prietenă să mă cheme. I-am zis să mă lase, că nu mă duc. Am crezut că vrea să ia dulciuri. El alesese, însă, un set foarte frumos de topaz și diamante, cercei și inel. Chiar nu mă așteptam, eram obosiți, după atâtea zile de alergătură”, a declarat Ioana Simion pentru sursa citată.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
00:11 - Aproape 80 de oameni au murit, după ce feribotul pe care se aflau s-a scufundat. Vasul cu o capacitate de 80 de persoane transporta 278
23:53 - Joe Biden spune că, în locul Israelului, ar evita să atace câmpurile petroliere din Iran: „M-aș gândi la alte alternative”
23:42 - Alimentul care, consumat în exces, afectează imunitatea și accelerează procesul de îmbătrânire. Specialiștii trag un semnal de alarmă
23:31 - Rusia urmează să îi scoată pe talibani de pe lista organizațiilor teroriste. Serghei Lavrov cere Occidentului să ridice restricțiile care îi vizează pe aceștia
23:09 - Autoutilitară cuprinsă de flăcări în municipiul Suceava. De la ce ar fi pornit incendiul
23:06 - Incident la un liceu din Arad. O profesoară a rămas inconștientă minute bune, după ce o bucată de tencuială i-a căzut în cap
22:44 - Oana Florea: PNL, un partener cu care s-a putut negocia punctual orice măsură și a existat comunicare până când Iohannis a început să își bage coada în coaliție. Viitorul lui job e mai important decât stabilitatea țării (VIDEO)
22:18 - Volodimir Zelenski s-a întâlnit cu soldații care luptă în regiunea Kursk a Rusiei. Președintele Ucrainei, în vizită în Sumî, regiune din zona de graniță (FOTO, VIDEO)
22:15 - Scandal monstru la Spitalul Colentina, din Capitală. Ce ar fi pățit un pacient internat acolo
21:58 - Cristina Prună (USR): Cred că asta îl vulnerabilizează pe Mircea Geoană! Trebuie să fie mai clar și să lămurească lucrurile acestea (VIDEO)