Ce decizie a luat Mihai Bendeac, după împlinirea vârstei de 40 de ani: „A venit vremea să…”

Ce decizie a luat Mihai Bendeac, după împlinirea vârstei de 40 de ani: „A venit vremea să...”
Foto: Instagram

Mihai Bendeac este unul dintre cei mai apreciați actori și oameni de televiziune din România. Pe Instagram, Bendeac a reușit să formeze o comunitate de peste 1,4 milioane de fani care îl urmăresc și îl apreciază constant. Joi, 16 februarie, de ziua sa de naștere, actorul a povestit noua perspectivă a vieții sale.

Ce vrea Mihai Bendeac să schimbe la propria viață, după ce a împlinit vârsta de 40 de ani

Recent, Bendeac a scris pe contul de Instagram că a venit momentul să facă schimbări în viața sa. Actorul a menționat că viața sa de până acum s-a „învârtit” în jurul filmelor, spectacolelor și turneelor și că a venit momentul să se gândească și la propria persoană, potrivit cancan.ro.

„Filme, spectacole, turnee, dar și nightlife, drugs, pussy, wiskey, dar și chill oricând am nevoie. A venit vremea să mă ocup şi de mine…40 de ani am fost cel mai puţin important. 40 de ani artistul Bendeac a făcut cele enumerate anterior. E cazul să mai trăiască şi omul Bendeac. Sună un pic suprarealist ce spun, dar nu contează. Nici chestiile astea nu vor mai conta. Hai vă îmbrăţişez şi mulţumesc pentru urări!!, a transmis Mihai Bendeac, pe Instagram.

Ce mesaj i-a transmis Emilia Bendeac fiului ei cu ocazia aniversării sale

În cadrul unei postări pe Facebook, mama lui Mihai Bendeac și-a amintit momentul în care doctorul a anunțat-o că va aduce pe lume primul ei copil, actorul de astăzi, Mihai Bendeac. Aceasta a ținut să îi transmită un mesaj care a înduioșat mulți fani.

„Este ziua lui. Poza aceasta spune multe despre noi doi, pentru că a fost așa:
-Emilia, ești însărcinată, o să creșteți împreună!
Au fost cuvintele medicului de atunci, așa a simțit el să îmi spună vestea, pentru că aveam 20 de ani și eram foarte tânără.
De atunci, se pare că tot creștem împreună, prin iubire, experiente și prin toate sentimentele care ne încearcă zi de zi.
Să trăiești sănătos, Mihai Bendeac. Te iubește muca. La mulți ani!”, a spus Emilia Bendeac pe

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
12:05 - Viitura de pe Dunăre lovește România mai târziu. Fluviul va avea un debit maxim de 8.000 mc/s
12:03 - Rareș Hopincă, despre posibila alianță de dreapta la București: „Sunt expresii ale supărării că președintele Klaus Iohannis nu va avea un serviciu după alegerile generale din această toamnă” (VIDEO)
12:02 - Alfred Simonis, reacție la acuzațiile PNL: Nu-l urmăresc pe Siegfried Mureșan sau cum îi zice. Mă și amuză uneori cum toate veștile bune sunt ale PNL și toate problemele sunt din vina PSD (VIDEO)
11:44 - Boloș anunță încă un ajutor financiar pentru sinistrați: „Știu că sunt voci care contestă sprijinul. Îi întreb: cum am fi putut închide ochii la suferința unor oameni care s-au văzut neputincioși în fața unei catastrofe naturale?”
11:35 - Guvernul acordă noi ajutoare, de 15.000 de lei, după inundații. Ciolacu: Peste 6.000 de persoane singure sau familii vor beneficia de acest ajutor / Alocăm 62 de milioane lei autorităților locale din Galați pentru reparații de drumuri, poduri (VIDEO)
11:32 - Ce se întâmplă cu mâncarea gătită la Masterchef. Cei trei jurați doar o gustă
11:23 - Hezbollah a atacat sediul Mossad de lângă Tel Aviv cu o rachetă balistică. Armata israeliană spune că atacul e o premieră
11:22 - Surse: PNL este în negocieri pentru o majoritate de dreapta în Consiliul General al Capitalei
11:22 - Ciolacu, în ședința de guvern: Adoptăm noi măsuri de sprijin pentru producătorii agricoli / Le asigurăm antreprenorilor plata la timp a ajutoarelor de stat prin IMM Plus (VIDEO)
11:13 - Singura țară care poate pune capăt războiului este SUA, spune Libanul: Numărul civililor strămutați urcă la 500.000