Ce a pățit o femeie după ce a postat poze cu inelul de logodnă pe rețelele sociale: „Oamenii sunt niște hateri”

Ce a pățit o femeie după ce a postat poze cu inelul de logodnă pe rețelele sociale: Oamenii sunt niște hateri

Nu este niciun secret că oamenii pot fi extrem de cruzi pe internet, dar o femeie spune că este încă șocată de comentariile pline de ură pe care le-a primit la una dintre recentele sale postări de pe TikTok.

Femeia a fost foarte dezam[git[ de reacțiile pline de ură

Potrivit femeii, totul a început după ce a postat un videoclip nevinovat despre logodnă și despre cum faptul că avea un inel pe degetul inelar a continuat să o ia prin surprindere la câteva zile după cererea în căsătorie.

Ea se aștepta, probabil, să primească răspuns în comentarii de la oameni care au simțit același lucru după propriile lor cereri în căsătorie.

Dar, în schimb, secțiunea de comentarii a videoclipului ei a fost inundată de critici privind mărimea diamantului de pe inel, pe care majoritatea oamenilor îl considerau mult prea mic.

Comentariile au fost atât de dureroase încât @danielleelouisee le-a dezactivat în cele din urmă, dar le-a criticat într-un videoclip care acum devine viral.

@danielleelouisee_ Replying to @Tay 🙂 ♬ original sound – danielleelouisee

„Acesta este inelul meu pe care l-am ales și cu care logodnicul meu m-a cerut în căsătorie”, a continuat ea. „Este anul 2023. Haideți să nu mai judecăm oamenii pentru alegerile lor de bijuterii, haine – orice.”
„Eu am ales acest inel. Este atemporal. Este elegant. Este stilul meu și îl iubesc”, a conchis femeia.

„Nu trebuie să îl porți tu; nu este al tău. Așa că haideți să nu mai facem astfel de comentarii la videoclipurile oamenilor, iar dacă nu vă place inelul, dacă nu vă place TikTok-ul, treceți mai departe”.

Ca răspuns, mii de oameni au intervenit pentru a-i spune că inelul ei este, de fapt, superb și să ignore comentariile nepoliticoase. „Oamenii sunt niște hateri mizerabili”, a scris o persoană. „Nu este nevoie să te explici”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Un accident grav de circulație a avut loc joi seară în Cluj. Cinci tineri, printre care o adolescentă de 15 ani, au fost transportați la spital
23:53 - Ursula von der Leyen a anunțat un ajutor de 10 miliarde de euro pentru ţările afectate de inundaţii
23:37 - Rareș Bogdan, despre amendamentul care-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Nu lăsăm pe nimeni în urmă. Ne respectăm președinții de partid și de țară. Privim spre viitor
23:27 - Țara din Europa care va limita folosirea limbii ruse. Nu va mai putea fi folosită la locurile de muncă sau pe bancomate
23:14 - Cum a scăpat Mario Iorgulescu de pedeapsa de 13 ani și 8 luni de închisoare. Motivare: Nu a intenționat să omoare pe cineva / Opinia separată a unui judecător: Tânărul era beat, drogat, conducea cu viteză excesivă, a trecut pe roșu
23:00 - Cât costă o vacanță de șapte zile, la un hotel all inclusive în prima vacanță a elevilor. Unele destinații deja nu mai au locuri
22:39 - Bogdan Paraschiv (Partida Romilor): Am auzit încă de acum 6 – 7 luni că e posibil ca Iohannis să candideze la parlamentare (VIDEO)
22:33 - Momente de groază la bordul unui avion. În timpul zborului, pasagerii au început să „sângereze din gură și din urechi”
22:07 - Diana Buzoianu (USR) acuză PNL de ipocrizie în relația cu Nicușor Dan: L-au atacat atâtea luni și acum îl caută. Teatru ieftin pentru voturi (VIDEO)
22:02 - Țuțuianu: Iohannis a tot căutat un loc de muncă bun și cald, după ieșirea din mandat. Probabil candidatura lui la Senat e susținută de Ciucă pentru un fel de întoarcere a unor servicii pe care i le-a făcut președintele în ultimii ani (VIDEO)