Ce a obligat-o soacra pe Ana Baniciu să facă după ce a născut. „Nu îmi place deloc”

Ce a obligat-o soacra pe Ana Baniciu să facă după ce a născut. „Nu îmi place deloc”
Sursa foto: Instagram

Ana Baniciu a devenit mama în urmaă cu mai bine de o lună și a adus pe lume un băiețel perfect sănătos, Aris. Ea a vorbit despre viața de mămică și a dezvăluit detalii și despre nașterea prin cezariană. În plus, a spus că soacra ei a obligat-o să facă un lucru imediat după naștere.

Ce a obligat-o soacra să facă

În 4 iunie, Edy Kovacs și Ana Baniciu au devenit părinți. Artista a născut repede, înainte de termen și prin cezariană. Ea a povestit despre viața de mămică și despre ce apus-o soacra să facă imediat după naștere, conform Cancan.

Ana Baniciu nu mai este la fel de activă ca înainte în mediul online, dar, de curând, a povestit mai multe detalii despre viața ei de acum și despre cum a reușit să scape de kilogramele accumulate de pe urma nașterii.

Un urmăritor a vrut să știe dacă a purtat un corset postparfum, fiind indicat pentru nașterea prin cezariană pentru a comprima burta și a reduce umflătura.

Ana Baniciu a spus că a purtat un astfel de corset pentru că soacra ei a obligat-o.

„Am purtat corset după naștere pentru că soacra mea m-a obligat să fac asta, recunosc. Nu îmi place deloc, mai ales că începuse și căldura”, a spus Ana Baniciu.

Cum a slăbit cântăreața

Artista este o femeie norocoasă, pentru că în ciuda celor 16 kilograme pe care le-a adăugat la sarcină au și dispărut. Ea a revenit aproape la forma inițială, cee ace a mirat-o chiar și pe ea.

„Da! Sunt o norocoasă pentru cum arat acum și sunt conștienta de asta! Când am rămas însărcinată aveam 47 de kg… o greutate pe care încercam de aproximativ doi ani să o mut din loc și nu s-a putut deloc! Sincer… nu îmi plăcea cum arătam, eram șnur și continuarea o știți voi, am luat în sarcină 16 kg pe care le-am primit așa cum au venit, kilograme cu care nu m-am stresat absolut deloc pentru că nu asta era important pentru mine, putem lua și 30, important era bebelușul!

A fost și pentru mine o surpriză faptul că am slăbit la loc în așa scurt timp și știu că nu toate femeile pot face asta! Ce mai știu este ca fiecare mamă primește odată cu nașterea un glow aparte, se citește pe față, în ochi și în energia pe care o emană… știu că toate suntem diferite și avem metabolisme poate mai grele de urnit și vă asigur că în cazul meu nu s-a depus nici un strop de efort!”, mărturisea Ana Baniciu.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`