Ce a întrebat-o fiica cea mare pe Andreea Bălan cu privire la relația cu Victor Cornea. „Dacă Victor se duce și aduce un inel frumos, cu diamante și te cere în căsătorie”

Ce a întrebat-o fiica cea mare pe Andreea Bălan cu privire la relația cu Victor Cornea. „Dacă Victor se duce și aduce un inel frumos, cu diamante și te cere în căsătorie”
Sursa Foto: Facebook/ Andreea Balan

Andreea Bălan a fost surprinsă de întrebarea neașteptată a fiicei sale Ella, care visează la momentul în care mama ei va fi cerută în căsătorie de iubitul său, Victor Cornea.

Relația dintre Andreea Bălan și Victor Cornea

De un an, cântăreața Andreea Bălan trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de jucătorul de tenis Victor Cornea. Artista îl însoțește pe acesta la toate turneele sale importante de tenis și la diverse evenimente, potrivit libertatea. 

Mai mult decât atât, Victor s-a mutat deja în casa vedetei, locuind împreună cu fetițele ei, Ella și Clara. Micuțele s-au obișnuit repede cu el, apărând adesea în fotografiile postate de Andreea pe rețelele de socializare, jucându-se sau făcând diverse activități împreună.

Recent, în timpul unei călătorii cu mașina, Victor a oprit la o florărie, iar Ella, fetița cea mare a Andreei, i-a spus mamei sale: „Dacă Victor se duce și aduce un inel frumos, cu diamante și te cere în căsătorie și zice: Vrei să fii soția mea?”, a spus fata cea mare a Andreei Bălan.

La întoarcere, Victor nu avea un inel, dar i-a dăruit Andreei un superb buchet de bujori, iar micuțelor câte o floare. Extrem de încântată, Andreea a postat un clip video cu întregul moment pe Instagram.

Ce a declarat Andreea Bălan

Cântăreața a făcut recent dezvăluiri despre relația sa cu Victor Cornea și despre dificultățile pe care le întâmpină.

„Așa este o relație cu un jucător de tenis profesionist care se află în Top 100 mondial. Fie nu lucrezi, nu ai job și-l însoțești peste tot, fie vă vedeți cum puteți. Eu îl însoțesc cam o săptămână pe lună, merg cu el la turnee, dar deseori se întâmplă să ne despărțim în aeroport. Un jucător de tenis profesionist joacă cam 40 de săptămâni pe an, iar el este acasă doar în luna decembrie. Ei joacă chiar și de sărbători, Paște, Crăciun și așa mai departe. Un artist se întoarce acasă după concerte, el nu se întoarce, asta este diferența. Oricum, dorul este mare. Este cea mai frumoasă perioadă din viața mea și este cea mai liniștită iubire pe care o trăiesc!”, a declarat Andreea Bălan pentru playtech.ro.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
21:26 - Stelian Bujduveanu (PNL), despre legea prin care Klaus Iohannis ar putea fi ales senator: Această practică nu este doar în România. Experiența oamenilor care au servit țara trebuie să fie pusă în favoarea cetățenilor și pentru cetățeni (VIDEO)
21:17 - Care este diferența dintre roșiile românești și cele turcești. Românii consumă cele mai multe roșii de import din Turcia
20:57 - Ionuț Stroe (PNL), despre sprijinul UE pentru sinistrați: Sunt două tipuri de sprijin pe care Comisia Europeană le poate acorda României (VIDEO)
20:53 - Taximetriștii din Timișoara sunt la un pas de revoltă. „Dispeceratele au creat un adevărat cartel”
20:31 - Ministrul Mediului: „Vârful de debit pe Dunăre va fi pe 28-29 septembrie. Va fi mai mult decât dublu a ce avem acum” / Cum s-au pregătit autoritățile (VIDEO)
20:27 - A fost activat planul roșu de intervenţii! Peste 70 de copii, intoxicați după ce au mâncat hrana primită de la școală. Asistenţii şi medicii au scos pe bandă rulantă elevii din ambulanţe
20:22 - Primul trec electric cumpărat de România în ultimii 40 de ani a fost distrus de pietre. Vehiculul a intrat în reparații înainte de a fi pus în circulație
19:59 - Locul ascuns din România care este înconjurat de peisaje frumoase și legende. Puțin români știu despre existența lui
19:51 - Eugen Tomac a explicat în ce constă, de fapt, portofoliul obținut de România la Comisia Europeană: Nu are responsabilități care să influenteze major politicile în Europa (VIDEO)
19:50 - Tomac: Avem o degradare destul de serioasă a democrației în România și tăcerea Comisiei Europene, altădată foarte vocală, e extrem de suspectă și nemulțumitoare (VIDEO)