Câți bani cere Lavinia Pîrva pentru un eveniment? Suma nu este deloc mică

Câți bani cere Lavinia Pîrva pentru un eveniment? Suma nu este deloc mică
Foto: captura video.

Lavinia Pîrva este una dintre artistele renumite din România. Ea a făcut parte din trupa Spicy, dar după destrămarea acesteia, ea și-a continuat cariera în industria muzicală, doar că a avut o pauză atunci când a devenit mamă.

Artista a revenit în lumina reflectoarelor

Lavinia Pîrva a început pauza din lumea muzicii în urmă cu trei ani după ce a adus pe lume un băiețel, dar de ceva timp și-a reluat activitatea și a revenit în lumina reflectoarelor, conform Cancan.

Artista a făcut parte din trupa Spicy, apoi a avut o carieră solo. Ea a activat și în lumea modelingului, dar muzica rămâne pasiunea ei.

Cât cere artista pentru o reprezentanție

Lavinia Pîrva este pregătită să urce pe scenă și să cânte la evenimente, doar că cei care vor să o cheme la cânte la petrecerile lor trebuie să scoată o sumă destul de mare de bani. Pentru 45 de minute artista cere 2.000 de euro pentru a cânta solo, iar la o cântare cu trupa cere 2.500 de euro.

Chiar dacă această activitate presupune multă muncă și puțină odihnă, artista spune că reușește să echilibreze viața personală cu cea profesională.

„Nu vreau să fiu lipsită de modestie, dar mă descurc. Și mă descurc foarte bine. Mai ales că acum am început un proiect nou, am făcut un album întreg pe care urmează să-l lansez. Am terminat piesele noului proiect, urmează să filmez videoclipuri la toate piesele. Este destul de mult de muncă. Concerte multe în sensul acesta, muzica balcanică a prins foarte bine.

În general mă întorc cât pot de repede, indiferent dacă dorm sau nu dorm. Fac așa un sacrificiu pentru că îmi este foarte greu să stau departe de el mult timp. Cumva m-am obișnuit așa, am fost tot timpul lângă el. Nu-mi place să lipsesc mult de lângă el. Dar să știi că s-a obișnuit și el. Știe că mami merge la serviciu, tati merge la serviciu. Este mama mea care ne mai ajută”, declara Lavinia Pîrva.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
12:46 - Rezultate referendum R. Moldova: 50,3% pentru UE și 49,7% împotrivă, după numărarea a peste 99% din voturi / La prezidențiale, Maia Sandu intră în turul 2 cu Alexandr Stoianoglo: „Atac fără precedent asupra libertății și democrației țării noastre”
12:41 - Prima imagine cu băiețelul lui Theo Rose! Sasha seamănă leit cu părinții lui
12:37 - Consiliul General a aprobat referendumul lui Nicușor Dan, în ședința de luni. Un singur vot împotrivă
12:29 - Noua bijuterie a turismului european. Țara este un adevărat paradis și este și o destinație accesibilă
12:29 - Faliment pentru Vipers Kristiansand, echipa care a câștigat trei ediții consecutive de Liga Campionilor. Clubul românesc care e aproape sigur de prezența în optimi după acest anunț
12:14 - Clipe de panică în miez de noapte pentru Oana Roman și fiica sa, Isabela: „Dacă sunteți femei singure, mai ales cu copii, nu mai comandați nimic seara!”
12:01 - Claudiu Manta: USR încearcă acum să se cațere pe popularitatea lui Nicușor Dan, uitând că l-au aruncat ca pe o măsea stricată. Vom vota pentru referendum, însă solicităm să se respecte legea (VIDEO)
11:56 - Lady Gaga va lansa „Disease”, primul single de pe noul ei album, pe 25 octombrie
11:56 - Fructele care ajută sistemul imunitar pe timp de iarnă. Se găsesc în magazinele și piețele din România
11:32 - Radu Miruță, despre lansarea candidaturii lui Marcel Ciolacu: Discuta de parcă PSD ar fi fost în opoziție în ultimii 30 de și ceva de ani (VIDEO)