Cătălin Scărlătescu, despre provocările show-ului „Chefi fără limite”: „Au fost zile în care găteam și în mai puțin de o oră ne ajungea apa la genunchi”
Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu revin pe micile ecrane. Bucătarii au participat în cel mai nou show culinar de la Antena 1.
Când va fi premiera show-ului „Chefi fără limite”
Telespectatorii așteaptă cu sufletul la gură premiera emisiunii „Chefi fără limite”. Premiera acesteia va avea loc duminică, 20 februarie. Vezi mai multe poze î galeria foto de AICI.
Citiți și Despre ce este vorba în „Ramo”, noul serial turcesc de la Kanal D
Cătălin Scărlătescu a povestit, în cadrul unui interviu, despre provocările cu care s-a confruntat în timpul filmărilor celui mai așteptat show al iernii.
„N-am făcut eu toate festivalurile gastronomice de pe planetă?! A fost floare la ureche pentru mine. Partea proastă e că nu m-am împrietenit destul de bine cu Poseidon și ne-a plouat aproape continuu.
Dar să țineți minte, gastronomia nu s-a învățat în lux, în palate. Totul pornește de la bază. Dacă ești capabil să scoți farfurii fabuloase și în condiții mai puțin bune, din punct de vedere culinar ești cu un pas înaintea tuturor”, a precizat celebrul bucătar, pentru tvmania.
Condiții la limita supraviețuirii
Participanții au gătit în locații diferite. Aceștia au fost supuși condițiilor meteorologice extreme. Concurenții au făcut fața dificultăților și s-au luptat pentru marele premiu.
„Toate locațiile în care am filmat mi-au plăcut enorm, căci, după cum știți deja, sunt îndrăgostit iremediabil de Grecia. În ceea ce privește gătitul și condițiile, mai la limită ca acum nu există! Au fost zile în care găteam și în mai puțin de o oră ne ajungea apa la genunchi.
Vă pot spune doar de cele mai neobișnuite condiții în care am gătit. La una dintre probe vântul bătea cu aproximativ 70 de km/h. Acum, na, fă tu plating când sunt asemenea condiții…. Nu mi-a mai fost dat să mai trăiesc așa ceva. Am crezut că a venit ‘Catronu’ peste noi, nu uraganul Catrina”, a mărturisit Cătălin Scărlătescu.
Prețul victoriei: un milion de dolari
Vedeta recunoaște că și-a motivat echipa cu un milion de dolari. Bucătarul s-a simțit foarte bine în Grecia, pe care o consideră cea de-a doua casă.
„Mi-am motivat echipa destul de simplu: le-am promis că le dau câte 1 milion de Euro și că îi trec pe toți pe numele meu. Să îi cheme pe toți Scărlătescu!
Cred că cel mai impresionat am rămas de condițiile la limită în care am ajuns să gătim…caniculă, ploaie torențială, vânt puternic. În rest, știți deja. Grecia este ca a doua mea casă și îmi face plăcere ori de câte ori ajung acolo.
M-aș duce de 30 de ori pe an să retrăiesc această experiență! Și la 80 de ani aș repeta-o! A fost de-a dreptul fabulos!”, a mai adăugat Cătălin Scărlătescu.