Cătălin Cazacu, despre despărțirea de Ramona Olaru: „Da, am plâns, vrei să-ți spun că m-am tăvălit în chinuri?! Da, m-am tăvălit”

Cătălin Cazacu, despre despărțirea de Ramona Olaru: „Da, am plâns, vrei să-ți spun că m-am tăvălit în chinuri?! Da, m-am tăvălit”
Sursa foto: Instagram - @cazacu21

Cătălin Cazacu a făcut destăinuiri despre viața sa, acesta mărturisind că a suferit mult după despărțirea de fosta sa logodnică, Ramona Olaru.

„Da, am plâns, vrei să-ți spun că m-am tăvălit în chinuri?! Da, m-am tăvălit”

Într-un interviu acordat Cancan, Cătălin Cazacu a dezvăluit că a plâns și „s-a tăvălit în chinuiri” după despărțirea de Ramona Olaru.

„A fost un moment în care eu am zis stop și acolo m-am oprit, lucru pe care n-o să-l regret niciodată. Iar singurul mod în a trece de chestia asta este doar să lași să doară. Pentru că dacă lași să doară, înveți. Am stat să doară o lună de zile în care nu m-a văzut nimeni. Am stat să doară. Da, am plâns, vrei să-ți spun că m-am tăvălit în chinuri?! Da, m-am tăvălit. Vrei să-ți spun că am stat în fund, în fața televizorului stins, ore în șir?! Da, am stat. Și a trecut!”, a declarat acesta.

El a mai spus că n-au fost anulate schimbările făcute în casă pentru mutarea alături de fosta parteneră.

„Nu le-am anulat, ca să știe toată lumea. Eu sunt singurul prost care în momentul ăsta are un apartament de patru camere cu două dressinguri. Eu în fiecare dimineață mă trezesc, deschid ușa la dressing, văd rândunelele pe tavan, închid ușa, zic «da, atât s-a putut»”, a menționat Cătălin Cazacu.

Motivul pentru care Cătălin Cazacu nu și-a găsit sufletul pereche nici după un an de la despărțire

Amintim că, bărbatul a luat decizia de a fi discret cu privire la poveștile sale de dragoste, după ce s-a despărțit de Ramona Olaru. În vara anului trecut, Cazacu susținea că nu doarme singur, însă nici nu a vrut să divulge identitatea partenerei sale. Recent, el a dezvăluit că este singur că îi este dificil să găsească o persoană potrivită, din cauza programului aglomerat pe care îl are.

„Eu sunt singur, necăsătorit momentan. Îmi pare rău că nu mi-am găsit aleasa inimii, îmi pare rău că cineva în lumea aceasta trebuie să fie și sigur, dar ce să fac… De exemplu, în weekend, săracul de mine, trebuie să plec din casă vineri și mă mai întorc luni seara, noroc cu emisiunea (n.r. râde)”, a mărturisit Cătălin Cazacu, în martie.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
14:48 - Ciolacu: „Am o relație normală, n-am o relație intimă cu Sorina Docuz” / „Sub nicio formă nu cer sfaturi politice serviciilor de informații” / Premierul a povestit cum i-a fost percheziționată casa de către Securitate
14:44 - Nutrționista care susține că băuturile tip cola fără zahăr au beneficii pentru organism: „Încă din timpul facultății am băut-o în loc de apă”
14:38 - Biden anunță „creșterea” asistenței militare Ucrainei, inclusiv cu un ajutor militar de aproape 8 miliarde de dolari
14:22 - Ministrul de externe al Israelului exclude propunerea de încetare a focului în Liban: 23 de sirieni au fost uciși în cel mai recent atac, majoritatea femei și copii
14:16 - Zeci de percheziții și persoane aduse la audieri, într-un dosar de evaziune fiscală cu mașini second-hand. Prejudiciu de peste 1,35 milioane lei
14:10 - Răspunsurile lui Ciolacu, întrebat despre cuplurile de același sex: „Să nu intrăm în discriminare pozitivă”
14:10 - Tragedie în Vâlcea. Pieton accidentat mortal pe DN 64
14:04 - „Vă rog, nu-mi mâncați pisica”: O melodie care parodiază discursul lui Trump împotriva imigranților a devenit virală (VIDEO)
13:51 - Care este motivul pentru care vicecampioana olimpică Mihaela Cambei nu a condus mașina primită cadou de la Ion Țiriac? Explicațiile oferite de sportivă
13:49 - Marcel Ciolacu: Mi-ar fi plăcut pentru România un Președinte precum Ioan-Aurel Pop. Îmi place foarte mult președintele Academiei și orice discuție pe care am avut-o cu dânsul a fost un plus, mai ales pentru mine