Cătălin Botezatu, despre gesturile extreme pe care le-a făcut din dragoste: „Camioane cu flori, astea au fost ale tinereții valuri”. De ce nu s-a căsătorit niciodată

Cătălin Botezatu, despre gesturile extreme pe care le-a făcut din dragoste: „Camioane cu flori, astea au fost ale tinereții valuri”. De ce nu s-a căsătorit niciodată
Sursa Foto: Facebook/ Catalin Botezatu

Cătălin Botezatu este fără doar și poate unul dintre cei mai cunoscuți, apreciați și îndrăgiți designeri vestimentari din România. Cu toate că a petrecut majoritatea vieții alături de femei celebre, creatorul de modă nu a ajuns cu niciuna în fața altarului. Ce gesturi extreme a făcut Cătălin Botezatu în numele iubirii.

Cătălin Botezatu, un bărbat romantic. Gesturile pe care le-a făcut

Cătălin Botezatu, în vârstă de 57 de ani, a respectat întotdeauna femeile pe care le-a avut alături. De-a lungul timpului, designerul a recurs la câteva gesturi extreme din cauza iubirii. La un moment dat, a simțit nevoia de a se sinucide.

„Am vrut să mă sinucid. (râde) Da, din dragoste poți face orice. Penibil a fost asta, ce am vrut să fac. Am făcut gesturi gen închiriat avion, mers până la Operă la Viena, până la Paris în locații de genul acesta. Da, le-am făcut, elicoptere, camioane cu flori, dar astea au fost ale tinereții valuri. Acum nu știu dacă ai mai impresiona o femeie decât dacă i-ai aduce un Hermes, un Birkin de 70.000 de euro sau poate acela de un milion din crocodilul acela special”, a mărturisit Cătălin Botezatu.

Deși și-a petrecut mai tot timpul alături de femei, Cătălin Botezatu nu a ajuns încă în fața altarului. Nici nu regretă acest lucru, pentru că îi place foarte mult să fie independent și, cu atât mai mult, în această etapă a vieții.

„Cred că nu există om care să nu aibă regrete. Dar nu regret asta, pentru că am trăit aceste secvențe din viața mea în care da, mi-am consumat relații cu femei celebre. Nu cred că mi-aș mai dori acum să depind de cineva și să dau socoteală cuiva. Oricum și dacă aș fi fost căsătorit, tot la fel de independent aș fi fost”, a mai spus designerul, potrivit VIVA.

Ce crede designerul despre femeile care exagerează cu operațiile estetice

Din punctul de vedere al lui Cătălin Botezatu, femeile care exagerează cu operațiile estetice și nu știu când să se oprească sunt „penibile”. Când a fost întrebat dacă are vreun secret în ceea ce privește frumusețea, designerul a spus: „Nu există niciun fel de secret. Faptul că te respecți pe tine, îți respecți propria persoană, respecți oamenii. Nu este bine să fii veșnic tânăr, dar trebuie să arăți bine”.

Creatorul de modă a fost întrebat și ce crede despre femeile care exagerează cu operațiile estetice.

„Ce părere să am?! Exagerează pentru că nu-și dau seama că îmbătrânirea face parte din viața noastră. Faptul că fac niște mici intervenții, nu este ceva rău, dar să nu exagereze pentru că devin penibile. Majoritatea sunt penibile”, a spus Cătălin Botezatu.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Un accident grav de circulație a avut loc joi seară în Cluj. Cinci tineri, printre care o adolescentă de 15 ani, au fost transportați la spital
23:53 - Ursula von der Leyen a anunțat un ajutor de 10 miliarde de euro pentru ţările afectate de inundaţii
23:37 - Rareș Bogdan, despre amendamentul care-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Nu lăsăm pe nimeni în urmă. Ne respectăm președinții de partid și de țară. Privim spre viitor
23:27 - Țara din Europa care va limita folosirea limbii ruse. Nu va mai putea fi folosită la locurile de muncă sau pe bancomate
23:14 - Cum a scăpat Mario Iorgulescu de pedeapsa de 13 ani și 8 luni de închisoare. Motivare: Nu a intenționat să omoare pe cineva / Opinia separată a unui judecător: Tânărul era beat, drogat, conducea cu viteză excesivă, a trecut pe roșu
23:00 - Cât costă o vacanță de șapte zile, la un hotel all inclusive în prima vacanță a elevilor. Unele destinații deja nu mai au locuri
22:39 - Bogdan Paraschiv (Partida Romilor): Am auzit încă de acum 6 – 7 luni că e posibil ca Iohannis să candideze la parlamentare (VIDEO)
22:33 - Momente de groază la bordul unui avion. În timpul zborului, pasagerii au început să „sângereze din gură și din urechi”
22:07 - Diana Buzoianu (USR) acuză PNL de ipocrizie în relația cu Nicușor Dan: L-au atacat atâtea luni și acum îl caută. Teatru ieftin pentru voturi (VIDEO)
22:02 - Țuțuianu: Iohannis a tot căutat un loc de muncă bun și cald, după ieșirea din mandat. Probabil candidatura lui la Senat e susținută de Ciucă pentru un fel de întoarcere a unor servicii pe care i le-a făcut președintele în ultimii ani (VIDEO)