Cătălin Botezatu a dezvăluit câți copii are, de fapt :”Cel mai nasol e când …” (VIDEO)

Cătălin Botezatu a dezvăluit câți copii are, de fapt :Cel mai nasol e când ... (VIDEO)
Cătălin Botezatu. Sursa Foto: Captură Video - Neatza cu Razvan si Dani / YouTube

Cătălin Botezatu a fost prezent în podcastul Ilincăi Vandici. Prezentatoarea TV l-a întrebat direct câți copii are, până la urmă, pentru a pune capăt tuturor zvonurilor apărute.

Deși nu este căsătorit, Botezatu a avut mai multe relații cu femei celebre. Cătălin Botezatu a mărturisit tatăl mai multor copii, așa cum el însuși a declarat, pe care i-a ținut departe de lumina reflectoarelor și despre care a ezitat să vorbească prea mult.

În trecut, s-a vehiculat că Botezatu are doi băieți, dar pare că adevărul ar fi altul. Bote a mai mărturisit și că nu se regăsește în postura de tată și a explicat de ce.

„Nu mă simt tată, din păcate, lumea iar o să mă critice”

Cu toate acestea, a spus că nu dorește să dezvăluie numărul exact al copiilor pe care îi are, dar ar fi mai mulți decât crede lumea.  Celebrul designer a dezvăluit și motivul pentru care a ales să nu vorbească public despre copiii lui.

„Am hotărât împreună cu aceștia să nu îi mai expun și să devină un subiect  tabu, pentru că vor ajunge să fie subiectul tabloidelor, nu își doresc deloc asta, niciunul. Unul dintre ei și-a dorit, a văzut ce înseamnă asta, l-am lăsat, și când a văzut ce înseamnă jungla asta i-am spus, vezi că intri într-o junglă în care trebuie să fii leu de la început și să muști primul, că dacă nu, te mușcă alții. (…) Am hotărât să nu vorbesc de ei și chiar nu vreau să vorbesc. Sunt mai mult decât crede lumea. Nu mă simt tată, din păcate, lumea iar o să mă critice… Cel mai nasol e când spune cineva «ești bunic». Nu mă văd în postura de tată, dacă nu am fost obișnuit cu soție și așa… nu mă simt. Nu că ai mei au fost reci, tocmai, tata și mama sunt oameni nemaipomeniți, dar noi ne-am comportat ușor rece”, a spus Cătălin Botezatu, într-un podcast.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
21:21 - Alina Gorghiu: Tăcerea nu este o soluție în cazurile de violență și hărțuire sexuală. Ministerul Justiției a elaborat un ghid care îndrumă victimele către autoritățile competente
21:19 - În câte ore parcurge un autobuz în București, un traseu cu 43 de stații. Timpul petrecut în autobuz, suficient încât să străbați drumul București-Sibiu
21:05 - Simona Spătaru, despre eventuala majorare a TVA: Totul va costa mai mult cu 30%. Aceasta este propunerea coaliției pentru a putea să își acopere o parte dintre pierderile mari pe care le-au produs în economie (VIDEO)
20:58 - Ciclonul Cassandra lovește România, după ce a făcut ravagii în Italia. Care vor fi zonele cele mai afectate din țara noastră (VIDEO)
20:41 - NATO, despre Mircea Geoană: A obținut autorizație de securitate și a lucrat în mod consecvent în sprijinul Alianței transatlantice și în apărarea valorilor democratice ale NATO
20:36 - O româncă de 27 de ani a murit, la serviciu. Deși leșinase cu câteva ore înainte, șefii acesteia nu au lăsat-o să meargă acasă
20:26 - Nicolae Ciucă s-a întâlnit cu liberalii din Brăila: „Vă mulțumesc din suflet pentru susținerea voastră! Continuăm împreună pe acest drum, pentru familii, comunități și pentru viitorul României” (FOTO)
20:24 - Emily Burghelea a chemat preotul acasă: „A fost foarte ciudat. M-am speriat”
20:07 - Remus Negoi (USR): Coaliția este ruptă doar prin vorbe, prin gogoși pe care ni le vând și cei de la PSD, și cei de la PNL. Încearcă să ne aburească cu astfel de chestiuni, care țin de nervii și de buzunarele noastre, ale tuturor (VIDEO)
20:02 - Au fost găsite fragmente dintr-o dronă rusească în sudul Deltei Dunării