Cătălin Bordea, replică acidă despre incidentul Anei Morodan: „Am vrut să mă urc drogat la volan”

Cătălin Bordea, replică acidă despre incidentul Anei Morodan: „Am vrut să mă urc drogat la volan”
Cătălin Bordea. Captură Video: America Express / Youtube

După ce Ana Morodan a fost prinsă sub influența alcoolului și substanțelor interzise în timp ce era la volan, Cătălin Bordea a publicat pe Internet un video neașteptat. Câștigătorul competiției America Express a jignit-o, indirect, pe Contesa Digitală pe rețelele de socializare.

Război între Cătălin Bordea și Ana Morodan?

Ana Morodan a fost oprită marți, 28 martie, de polițiștii de la Brigada Rutieră. Contesa Digitală ar fi ieșit pozitivă la consumul de substanțe interzise și ar fi avut o alcoolemie de 0,05 g/l. Creatoarea de conținut s-a ales cu câteva dosare penale în doar 12 ore.

Imediat după publicarea mai multor materiale despre situația Anei Morodan, Cătălin Bordea a publicat un videoclip pe rețelele de socializare, care face referire într-un mod indirect, dar, clar direcționat, către Contesa Digitală.

În cadrul videoclipului publicat pe Internet, Cătălin Bordea spune:

„Mă duc să alerg puțin că am ales să-mi tratez frustrările old school, am vrut să mă sui drogat la volan, dar după aia mi-am adus aminte că nu sunt prost”.

Deși nu a dat niciun nume, mesajul transmis de Bordea a fost clar direcționat către Ana Morodan, potrivit cancan.ro.

Ana Morodan, reținută pentru 24 de ore, după ce ar fi fost prinsă băută și drogată la volan

Contesa Digitală a fost reținută pentru 24 de ore, marți, după ce a refuzat să oprească la semnalele autorităților și a produs un accident. În cursul serii de ieri, 28 martie, Ana Morodan a fost oprită din nou în trafic și s-a constatat că ea consumase alcool și substanțe interzise.

„La data de 28 Martie a.c., polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, pe raza sectorului 1, au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autovehicul la volanul căruia se afla o femeie. Conducătoarea autovehiculului nu s-a conformat, și-a continuat deplasarea, moment în care a intrat în coliziune cu două autovehicule”, spune Poliția.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`