Sorin Bontea este unul dintre membrii juriului „Chefi la cuțite” și a reușit să fie, timp de câteva sezoane și mentorul concurentului câștigător. În rândul publicului este un bucătar îndrăgit, iar talentul lui în bucătărie este incontestabil. Dacă vrei însă să îl ai ca bucătar la nuntă și să gândească meniul pentru seara cea mare, trebuie să scoți din buzunar o sumă frumușică de bani ca să îl plătești pe fostul concurent de la Asia Express.
Popularitatea lui Sorin Bontea a crescut mult, mai ales după participarea la show-ul Asia Express, alături de prietenul său Răzvan Fodor. Așa că oamenii au fost cu siguranță curioși cât ar trebui să plătească ca chef-ul să le pregătească meniul de la nuntă.
Veștile bune nu au întârziat însă să apară pentru nuntașii cu gusturi fine! Sorin Bontea gătește la astfel de evenimente alături de echipa lui de bucătari, scrie Playtech.ro.
Chef Bontea vă poate transforma nuntă într-un eveniment cu totul și cu totul sofisticat, demn de un restaurant de cinci stele. Miri însă vor fi nevoiți să renunțe la clasicele sărmăluțe și la ornamentele sub formă de coșuleț sau de floare.
Pentru prețul corect, Sorina Bontea va face nunta ta un eveniment cu totul și cu totul magic. Meseni își vor aminti cu siguranță preparatele gustate la eveniment, căci chef Bontea se pare că le feluri pe sprânceană. Baby caracatița, baby calamarul și somonul nu ar lipsi din meniului juratului de la Antena 1 și vor fi asezonate cu cartofi noi, mix de salată și roșii cherry, dar și spanac sote sau cartofi copți, scrie sursa citată mai sus. Iată cât câștigă Sorin Bontea pentru un sezon „Chefi la Cuțite”.
Prețul este unul piperat, însă se pare că își merită fiecare bănuț. Potrivit sursei citate anterior, mai mulți miri ar fi povestit că invitații lor au plecat acasă cu o amintire demnă de povestit mai departe, după ce au gustat preparatele lui Bontea.
Potrivit sursei citate anterior, prețul pe care Bontea îl cere este curpinse între 1.500 și 2.500 de euro, pentru a pregăti meniul de nuntă. Preparatele lui au fost adesea lăudate, așa că banii ar putea fi direct proporționali cu nivelul ridicat al calității.
Cine își dorește însă un eveniment extravagant, plin de eleganță și rafinament va scoate cu siguranță o sumă așa frumușică și pentru un meniu pe măsură.
Juratul emisiunii se pare alege să comunice direct cu mirii pe care îi va servi și propune variante de meniuri pentru degustare, înaintea evenimentului. Discută cu fiecare cuplu despre gusturile pe care a ales să le combine în preparatele sale și explică fiecare produs în parte. Se spune că ar fi greu să nu pleci satisfăcut de la degustare și că aproape că ar preda din tainele bucătăriei în timă ce tu guști fiecare preparat, scrie Playtech.ro.
Sorin Bontea s-a remarcat și în show-ul Asia Express, prezentat tot de Gina Pistol. Juratul de la Chefi la cuțite a participat alături de bunul său prieten Răzvan Fodor și au plecat acasă cu titlul de câștigători.