Cât costă să te cazezi în noaptea dintre ani la pesiunea pe care o deține Andreea Esca la Porumbacu de Sus

Cât costă să te cazezi în noaptea dintre ani la pesiunea pe care o deține Andreea Esca la Porumbacu de Sus
Sursa Foto: Instagram/@andreeaesca

În urmă cu câțiva ani, Andreea Esca și soțul ei s-au decis să investească în domeniul turismului.

Prezentatoare TV deține o pensiune la Porumbacu de Sus, județul Sibiu, pe care o închiriază pentru noaptea dintre ani.

Cât costă o noapte de cazare la pensiunea Andreei Esca

Andreea Esca și soțul ei s-au decis în urmă cu câțiva ani să investească în domeniul turismului. Prezentatoarea știrilor de la Pro Tv a mizat și pe alt domeniu de activitate, dincolo de micile ecrane.

Vedeta și-a dorit să investească în satul copilăriei sale, acolo unde a construit un complex hotelier rustic. În zonă, turiștii se pot bucura de experiențe unice și de o vacanță deosebită.

Pentru o noapte de cazare, știrista cere în jur de 350 de lei, cu mic dejun inclus. Românii vor avea ocazia să se bucure de drumeții pe traseele Munților Făgăraș sau pot chiar să viziteze Sibiul care nu e deloc departe. În plus, aceștia se pot bucura de produsele naturale din zonă, cum ar fi laptele de bivoliță, potrivit Cancan.

Andreea Esca, pasiune pentru locurile unde a copilărit

Andreea Esca a recunoscut întotdeauna că are o mare pasiune pentru locurile în care a copilărit. Jurnalista a decis în acest context să investească în zona respectivă. Alături de soțul ei, aceasta a salvat căsuțele din paragină și le-a transformat în unități de cazare pentru turiști.

Andreea Esca a păstrat detaliile populare, rustice, dar a dat o tentă modernă pensiunii pentru a crea confortul turiștilor. Moșia a fost deschisă de mai bine de un an, iar de atunci nu i-au lipsit niciodată vizitatorii, mai ales în perioada sărbătorilor de iarnă.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`