Cât costă să comanzi o oală cu sarmale de la Cătălin Scărlătescu. Sunt preparate după rețeta unică a chef-ului
Sărbătorile de iarnă se apropie iar cei care nu au timp să gătească preparatele tradiționale românești pentru a le pune pe masă, pot apela la restaurante și să le comande gata făcute. Și restaurantul lui Cătălin Scărlătescu oferă acest serviciu și doritorii pot comanda multe specialități pentru masa de Crăciun sau Revelion.
Cât costă preparatele de Crăciun de la Cătălin Scărlătescu
Restaurantele preiau comenzi pentru preparatele de sărbători pentru ca oamenii care nu au timp să gătească să aibă o masă bogată. Chiar dacă mai sunt doar două săptămâni până de Crăciun, localurile pregătesc comenzile, scrie Cancan.
Și Cătălin Scărlătescu pregătește comenzi pentru mesele de sărbători, iar cei care doresc o oală cu sarmale pot alege din cele două opțiuni oala cu 13 bucăți sau cu 27 de bucăți. Prețurile variază între 69 și 137 de lei.
Cozonacul nu poate lipsi de pe masa de Crăciun, iar cei care îl vor gata preparat îl pot găsi cu 99 de lei, 900 de grame, tot la Cătălin Scărlătescu. Acesta conține făină albă de grâu, zahăr, cacao, nucă, ciocolată neagră belgiană 55%, rahat, unt belgian 80% grăsime, lapte și ouă și nu are coloranți sau conservanți.
Cei care vor să plaseze o comandă trebuie să fie dată în avans în minim 24 de ore, iar livrarea se va realiza în București și Ilfov.