Cât costă hainele de la noul brand al Alexiei Eram. „L-am gândit pentru oricine vrea să iasă la o cafea purtând ceva super relaxat”

Cât costă hainele de la noul brand al Alexiei Eram. „L-am gândit pentru oricine vrea să iasă la o cafea purtând ceva super relaxat”
Sursa foto: Instagram - @alexiaeram

Alexia Eram și-a lansat propriul brand de haine care îi poartă numele. Ea a spus că muncește la acest proiect de mai bine de un an, iar acum a gasit momentul perfect pentru a vorbi în public despre el.

Cât costă hainele

Alexia Eram și-a lansat propriul brand de haine. Pe site se pot vedea doar câteva modele de tricouri, hanorace și pantaloni sport în alb, negru și gri, conform Cancan.

Ea a spus că hainele sunt calitative, realizate din materiale premium, drept pentru care și prețurile sunt pe măsură. Un tricou costă 56,90 de euro, un hanorac este 115,90 euro, pantalonii lungi sunt 70,60 euro, cei scurți sunt 48,90 euro, iar șepcile costă 35,20 euro bucata.

„Totul este creat la noi în țară, într-un atelier românesc. Suntem o echipă de câțiva prieteni. Acest brand l-am gândit pentru oricine vrea să iasă la o cafea purtând ceva super relaxat, dar și COOL în același timp, dar mai ales să fie ceva simplu, dar de bună calitate.”, a spus Alexia Eram.

A lansat proiectul început în urmă cu un an

Fiica Andreei Esca a dezvăluit că lucrează la acest proiect de mai bine de un an, dar abia acum a apucat să îl lanseze. Ea s-a implicat în crearea brandului, a logo-ului, chiar și în alegerea materialelor din care să fie realizate hainele.

„Aștept momentul acesta de când am pus pe hârtie primele idei pentru acest brand, de când am tipărit pe o foaie albă câteva modele de hanorace și am schițat primele variante de logo, de când am ales dintre sute de materiale, pe acelea pe care mi-ar plăcea mie să le port.

Acum a venit ‘momentul’ și sunt extraordinar de fericită că, după mai bine de un an de muncă, după multe întârzieri și greșeli, după perioade în care m-am blocat și nu știam cum să mai continui, după multe momente în care nu credeam că mai pot duce totul pana la capăt, am reușit!
Am ajuns, în sfârșit, să creez un brand pe sufletul meu, pe care să îl împărtășesc cu voi! Acum, tot ce pot să-mi mai doresc, este să vă placă și vouă! Cu drag și recunoștință, Alexia MARGOT.”, a scris Alexia Eram pe Instagram.

View this post on Instagram

A post shared by MARGOT (@margotpeople)

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
00:13 - Saloanele secției de pediatrie de la un spital din Mureș, invadate de gândaci și ploșnițe. Managerul unității sanitare dă vina pe schimbarea de temperatură
23:54 - Copiii milionarului din Hunedoara se întorc în România. Vor fi predați Poliției Române
23:42 - Marcel Ciolacu: Din momentul în care s-a încercat să se facă o lege pentru o persoană, eu nu am mai comunicat cu Nicolae Ciucă și nu am mai comunicat nici măcar instituțional cu Președintele României
23:31 - Polițist din Giurgiu, reținut pentru trafic și consum de droguri. Bărbatul se afla în vizorul autorităților din luna martie
23:28 - Remarca Reginei Elisabeta despre Meghan Markle la o întâlnire la Balmoral. Cum a caracterizat-o
23:23 - Israel l-a ucis pe Yahya Sinwar, liderul Hamas și creierul masacrului din 7 octombrie 2023
23:18 - Marcel Ciolacu: Anul acesta România va intra în Schengen terestru. Am mai multe informații
22:57 - MApN anunță că o țintă aeriană a intrat în România în zona Eforie Nord. Au fost ridicate de la sol avioane de luptă ale forțelor spaniole și române / Structurile aliate, informate în timp real
22:46 - România, mai spectaculoasă ca niciodată. Destinații care merită văzute toamna aceasta
22:43 - Daniel Constantin, despre declarațiile lui Marcel Ciolacu: Această chemare la dialog este făcută pentru a împărți nemulțumirea oamenilor. PNL nu va fi de acord cu scăderea pragului de impozitare pentru microîntreprinderi (VIDEO)