Cât câștigă Irina Fodor la Asia Express 2024. Filmările au durat 10 săptămâni

Cât câștigă Irina Fodor la Asia Express 2024. Filmările au durat 10 săptămâni
Sursa foto: irina Fodor / Facebook

Irina Fodor i-a luat locul Ginei Pistol, care prezenta anterior emisiunea de aventură Asia Express, după ce a devenit mămă în 2019. Prezentatoarea TV a filmat timp de 10 săptămâni noul sezon al emisiunii care are parte de un succes răsunător.

Ce salariu a primit Irina Fodor

Sezonul 7 de la Asia Express a început în 1 septembrie și a adus pe „Drumul Zeilor” 9 echipe care vor concura pentru premiul cel mare. Echipele vor parcurge trei țări, Thailanda, Malaysia și Indonezia, unde se va desfășura marea finală, conform Cancan.

„Drumul Zeilor” a fost cel mai lung de până acum, cu 11 etape, în loc de 10. Irina Fodor a filmat timp de 10 săptămâni în Asia, pentru care a primit un salariu de 25.000 de euro.

Irina Fodor, comparată cu Gina Pistol

Telespectatorilor le-a luat ceva până când s-au obșnuit cu Irina Fodor pe care o comparau adesea cu Gina Pistol, dar apoi s-au obișnuit cu prezența ei.

„Este ok orice comparație. Eu, de exemplu, sunt foarte constantă, nu îmi plac schimbările. Mă obișniesc foarte greu, îmi place să știu că lucrurile sunt liniștite și la locul lor. Pot să înțeleg oamenii care au avut un moment de ”Ce se întâmplă?”. Dar, cu timpul, m-au acceptat. Mă bucur și le mulțumesc pentru treaba asta. Eu și Gina ne cunoaștem de foarte mult timp. Suntem prietene, ne întâlnim și în timpul liber”, a spus Irina Fodor în urmă cu ceva timp.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`