Cât a plătit Gabriela Cristea pentru penarul fiicei sale din clasa 0: „Nu știu dacă e mult, nu știu dacă e puțin…”

Cât a plătit Gabriela Cristea pentru penarul fiicei sale din clasa 0: „Nu știu dacă e mult, nu știu dacă e puțin...”
Foto: Instagram / Gabriela Cristea

Cu puține zile înainte de începerea școlii și grădiniței, cunoscuta prezentatoare TV Gabriela Cristea și soțul ei Tavi Clonda se pregătesc intens pentru ca fiicelor lor, Victoria și Iris, să nu le lipsească nimic. Victoria se pregătește pentru clasa 0, iar Gabriela Cristea a dezvăluit cât a costat penarul celei mici, într-un videoclip postat pe Facebook.

Cât a plătit Gabriela Cristea pentru penarul fiicei sale

Gabriela Cristea și Tavi Clonda sunt cunoscuți pentru a fi părinți devotați, iar în apropierea începerii școlii, au fost la cumpărături pentru a se asigura că micuței lor Victoria nu îi va lipsi nimic în clasa 0.

„Cred că fiecare dintre noi, dar mai ales fetele, își aduc aminte de școală și de faptul că ne doream foarte mult să avem penarele acelea frumos colorate, să avem multe pixuri, creioane, stilouri, și tot felul de accesorii pe care să le punem în penar. Am cumpărat deja penarul și lucrurile de pus în penarul Victoriei, așa că o să vă invit să vedeți ce și cum am ales.

(…) Cam acestea sunt accesoriile pentru Victoria, iar prețul la sfârșit a fost undeva, făcând socoteala pentru că au mai fost și altele pe bon, de aproximativ 300 de RON. Nu știu dacă e mult, nu știu dacă e puțin, dar oricum mi se pare cam multuț pentru un penar. Important e, însă, să fie copilul fericit și să învețe”, a spus Gabriela Cristea într-un videoclip publicat pe pagina sa personală de Facebook.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda demonstrează încă o dată că acordă o mare importanță educației și bucuriei copiilor lor, făcând tot posibilul pentru a le oferi cele mai bune condiții și experiențe în drumul lor spre școală.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`