Cât a plătit Culiță Sterp pentru o noapte de cazare în Dolomiți, în Italia. Ce a făcut el cu familia lui

Cât a plătit Culiță Sterp pentru o noapte de cazare în Dolomiți, în Italia. Ce a făcut el cu familia lui
Sursa foto: Instagram/ Culita Sterp

Culiță Sterp și Daniela Iliescu au plecat într-o vacanță relaxantă în munții Dolomiți, din Italia. Cei doi și fiul lor au vrut să se bucure de câteva zile în natură, mai ales că Daniela și-a aniversat ziua de naștere. Ea a împlinit 31 de ani.

Cât a costat cazarea

Culiță Sterp și Daniela au ales o cazare la un hotel de cinci stele care să le ofere un sejur confortabil și de neuitat. Artistul a plătit 500 de euro pentru o noapte de cazare, suma deloc mică, dar au avut acces la piscinele exterioare încălzite, un spa modern și un centru de wellness, conform Cancan.

Dar, cuplul nu a petrecut prea mult timp în vacanță pentru că artistul a fost nevoit să se întoarcă în România pentru a participa la cântările pe care le avea deja programate. Cu toate acestea, cei doi s-au bucurat de acele câteva zile pe care le-a avut libere pentru a se relaxa și bucura de natură.

Dolomiții sunt renumiți pentru peisajele fabuloase, aerul curat și atrage foarte mulți turiști, în fiecare an. Cei care sosesc în Dolomiți au la dispoziție mai multe activități pe care le pot face, precum diferite trasee, de la lacuri glaciare la cele montane, sporturi montane, plimbări prin natură și au prilejul de a se bucura de peisajele care îți taie respirația.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`