Cât a fost darul la nunta lui Iancu Sterp. Câți bani a dat Culița pe dedicații

Cât a fost darul la nunta lui Iancu Sterp. Câți bani a dat Culița pe dedicații
Sursa foto: Instagram/ Iancu Sterp

Iancu Sterp s-a căsătorit, duminică, 27 octombrie, cu Denisa, iar evenimentul a fost unul grandios, într-o locație superbă, la care au participat invitați de onoare, drept pentru care darul nu a fost deloc mic.

Cât a mers darul la nunta lui Iancu

Cei doi s-a căsătorit în Simeria, Hunedoara. Mirii au avut ținute alese, la fel ca și nașii lor. Tatăl nașului este un milionar și are o afacere de cherestea, drept pentru care Denisa și Iancu au ales bine părinții spirituali, conform Cancan.

Costel Biju și Adrian Minune au cântat la nunta celor doi, ceea ce înseamnă că mirii nu au prea ținut cont de bani atunci când au organizat evenimentul. Nici meniul nu a lăsat de dorit, fiind unul de cinci stele, cu fructe de mare, cu un apertitiv sofisticat. Ei au decis să renunțe la sarmale, chiar dacă în mare parte toate tradițiile au fost respectate. Cei doi au pregătit și un candy bar unde a fost chiar și ciocolată Dubai, iar tortul a fost unul impresionant.

Pentru astfel de condiții, nici darul nu a fost mic. Invitații au dat în jur de 700 de euro de persoană, iar la nuntă au fost cel puțin 700 de oameni.

Cât a cheltuit Culiță pentru dedicații

Pe lângă darul generos, dedicațiile nu au lipsit, iar cel mai mare fan al dedicațiilor a fost chiar fratele mirelui, Culiță. El a dar în jur de 10.000 de euro doar pe dedicații.

De la nuntă nu a lipsit nici tradiția cu furatul miresei, iar Denisa a fost luată de către Beni de la „Insula iubirii”, Culiță și Alex Delea. Pentru ca Iancu să își recupereze aleasa inimii a trebuit să parcurgă un traseu similar cu cel de la Survivor și a luptat împotriva lui Robert, Andrei Ciobanu și Robert Moscalu, iar mirele a reușit să își „salveze” soția.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`