Carmen Grebenișan vrea să meargă în SUA la iubitul ei. Influencerița ar avea probleme în relație

Carmen Grebenișan vrea să meargă în SUA la iubitul ei. Influencerița ar avea probleme în relație
Foto: Facebook / Carmen Grebenișan

Carmen Grebenișan și Alex Militaru au divorțat după 3 ani de căsnicie, iar ea și-a găsit fericirea în brațele altui bărbat care locuiește în SUA.

Relația dintre ea și fostul soț devenise de prietenie

Carmen Grebenișan a simțit că mariajul nu mai funcționează și a decis să îi pună capăt. Fanii săi au rămas uluiți de cât de repede s-au despărțit cei doi, conform Cancan.

„Sunt foarte bine. Nu am fost rău, nu am avut un moment în care să sufăr acum. S-a terminat de mult, dar până iau o decizie mie îmi ia mai mult timp. Lumea vede doar finalul. Relația nu mai funcționa în termenii în care trebuie să funcționeze o relație între soț și soție. Funcționa în termeni de prietenie”, a spus Carmen Grebenișan.

Carmen Grebenișan ar vrea să se mute în SUA

Influencerița a întâlnit din nou fericirea și iubirea, dar în brațele altui bărbat din SUA. Cristian este noul ei iubit. Carmen deja se gândește că s-ar putea muta cu el peste Ocean pentru că nu crede că o relație de la distanță poate să funcționeze.

„El locuiește în America, dar este din România. Îl știam de multă vreme. A stat și el în Cluj-Napoca pentru facultate, dar nu am interacționat, nu am avut discuții, nu am menținut legătura niciodată. Nu cred că rezista o relație la distanță. Nu știu cum rezista la unii, dar nu cred că ar rezista la mine. O sa iau în considerare posibilitatea de a jongla cu continentele.

El lucrează în America, dar eu sunt atât de flexibilă cu ceea ce fac încât cred că pot să o fac de oriunde. Sunt deschisă la aventuri, la lucruri noi. Nu cred că vrea nimeni să se mute de tot undeva. Se poate orice dacă vrei. E greu, dar nu imposibil. Am impresia că ne cunoaștem de mai demult. E o înțelegere între noi mai departe de cuvinte, la nivel energetic”, a mai povestit influencerița.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`