Care este relația dintre Andreea Marin și fostul ei soț, Ștefan Bănică Jr. la 9 ani de la divorț: „Noi am ajuns să înțelegem că cel mai important e copilul nostru”

Care este relația dintre Andreea Marin și fostul ei soț, Ștefan Bănică Jr. la 9 ani de la divorț: „Noi am ajuns să înțelegem că cel mai important e copilul nostru”
Foto: Instagram/@andreeamarinromania

Andreea Marin, în vârstă de 47 de ani, a fost căsătorită cu Ștefan Bănică jr din 2006 până în 2013, iar cei doi au o fată împreună, pe Violeta.

Invitată în podcastul în podcastul de pe YouTube al Ilincăi Vandici, îndrăgita prezentatoare de televiziune a recunoscut cum arată relația lor în prezent.

Cum se înțeleg Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr. la 9 ani de la divorț

Andreea Marin este sub lumina reflectoarelor de ani buni și este printre cele mai cunoscute vedete din România. Este mama unei fete superbe, Violeta, rodul iubirii cu cântărețul Ștefan Bnică Jr. Cei doi au fost căsătoriți timp de șapte ani de zile, după care a intervenit fulgerător divorțul.

De curând, vedeta a vorbit despre viața ei de acum, dar și despre trecut. Când a fost întrebată despre fostul soț, Ștefan Bănică jr, Andreea Marin nu a evitat să ofere un răspuns. Prezentatoarea de televiziune a explicat că în prezent, relația ei cu artistul se referă strict la copilul lor, pentru că au înțeles un lucru.

„N-a fost să fie așa. Poate ritmurile noastre nu s-au armonizat. Oamenii trebuie să aibă un ritm comun. Poate sunt prea energică eu pentru cei cu care am fost. Cert e că nu regret nimic. Cred că decât să stau în ceva în care nu mă simt confortabil, alegerea mea de a merge înainte a fost alegerea bună pentru mine.

Cred că e foarte bine pentru ea să știe că, deși părinții ei nu sunt împreună, o iubesc nespus de mult amândoi. Noi am ajuns să înțelegem că cel mai important e copilul nostru. În asta constă relația noastră de azi. În momentul în care ea necesită ceva, suntem acolo pentru ea”, a declarat Andreea Marin în podcastul Ilincăi Vandici.

Ce regrete are Andreea Marin

Andreea Marin a dezvăluit că nu are regrete. Este conștientă de faptul că viața are urcușuri și coborâșuri așa că preferă să ia partea bună din orice situație. Spune că este o persoană care vede mereu lucrurile foarte clar și privește mereu înainte spre viitor. De fiecare dată când a avut momente grele s-a ridicat și a luat-o de capăt, conștientă fiind că nu rezolvă nimic dacă se stresează sau întristează din cauza unui moment mai prost.

„Viața e cum e, ne oferă și surprize câteodată. Nu am regrete, deloc. Nu cred că e nevoie decât de un motto de care să te ții că dacă ai prea multe nu faci nicio mare treabă în viață. Să crezi în ceva și să mergi pe linia dreaptă spre a împlini ceea ce îți dorești, ceea ce visezi ținându-te de valorile tale. Nu există nu se poate.

Există și momente în viață în care nu ies toate așa cum am vrea, există și momente când avem căderi. Suntem oameni, până la urmă. În acel moment în care nu mai pot, eu mai pot puțin, știu asta. Mă ridic, o iau de la capăt, caut alte soluții, caut în imaginația mea alte scenarii. Nu-mi amintesc când să nu fi gândit așa. Sunt un om care privește clar întotdeauna doar spre viitor.

Nu stau să mă tot împiedic și să tot regret ceea ce nu mi-a ieșit în trecut. Dacă nu mi-a ieșit, mă ridic și o iau de la capăt. Acesta e principiul meu. Tot ce s-a întâmplat în viața mea cred că așa trebuia să se întâmple. Și cele care m-au ținut pe loc un loc, și cele care m-au învățat lecții de viață, și greutățile. Toate au avut un rost”, a declarat Andreea Marin.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`